Kvalitetshus med en dejlig sauna på kuperet klitgrund

5
icon
icon
icon
icon
icon
Troldedalen 33, Houvig - Søg på husnr. J6016

Kvalitetshus fra 2014 i Houvig på en kuperet klitgrund. Huset er rummeligt, har praktiske og flotte klinkegulve overalt samt en rigtig dejlig sauna. Dette feriehus er særdeles smagfuldt indrettet og materialerne er velvalgte. I køkken og stue er der troltect loft til kip. Hund tilladt.

Et lækkert kvalitetshus fra 2014 i Houvig på en kuperet klitgrund

Dette flotte hus i Houvig er højt beliggende på en kuperet klitgrund, med en vold syd for huset, som giver masser af privatliv på den store terrasse. Der er 3 gode værelser og et ”Gamerum” til den yngre generation, hvor et af husets 3 store fladskærms-TV hænger. Der er ZDF, RTL, ARD, ProSieben og NDR. De store vinduespartier giver et dejligt lysindfald i køkken og stue. Indretningen er foretaget med nænsom hånd, og gør huset særdeles indbydende.

Flotte badeværelser med spa og en rigtig lækker sauna

Husets 2 badeværelser er flotte, og i det store er der en god hjørnespa og en rigtig lækker sauna. Bænkene er i det rigtige saunatræ, som bare gør oplevelsen og velværen bedre. Der er gulvvarme overalt, og de praktiske klinkegulve er også rigtig flotte. Brændeovnen er med glaslåge, så man kan nyde både flammerne og varmen efter en tur til Vesterhavet. Naturligvis er der også gratis trådløst internet.

Et fredfyldt område midt i den fantastiske natur

Dette feriehus er beliggende i det meget attraktive Houvig, hvor det smukke og kuperede klitlandskab er både charmerende og fredfyldt. Der er mange muligheder for vandreture i klitterne og langs stranden. Og har man børn eller hund med, er oplevelsen ikke mindre god. Nærtliggende Søndervig byder på mange attraktioner, butikker og restauranter. Er man golfspiller, ligger den lokale 27-hullers golfbane få kilometer fra huset, og den har åbent hele året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.260
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Houvig Fæstningen
  • Vest Stadil Fjord
  • Røjklit Havn
  • Sandskulpturfestivalen
  • Kaj Munks Præstegård (ca. 12 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...