Kvalitetshus med en dejlig sauna på kuperet klitgrund

5
icon
icon
icon
icon
icon
4358
Troldedalen 33, Houvig - Søg på husnr. J6016

Kvalitetshus fra 2014 i Houvig på en kuperet klitgrund. Huset er rummeligt, har praktiske og flotte klinkegulve overalt samt en rigtig dejlig sauna. Dette feriehus er særdeles smagfuldt indrettet og materialerne er velvalgte. I køkken og stue er der troltect loft til kip. Hund tilladt.

Et lækkert kvalitetshus fra 2014 i Houvig på en kuperet klitgrund

Dette flotte hus i Houvig er højt beliggende på en kuperet klitgrund, med en vold syd for huset, som giver masser af privatliv på den store terrasse. Der er 3 gode værelser og et ”Gamerum” til den yngre generation, hvor et af husets 3 store fladskærms-TV hænger. Der er ZDF, RTL, ARD, ProSieben og NDR. De store vinduespartier giver et dejligt lysindfald i køkken og stue. Indretningen er foretaget med nænsom hånd, og gør huset særdeles indbydende.

Flotte badeværelser med spa og en rigtig lækker sauna

Husets 2 badeværelser er flotte, og i det store er der en god hjørnespa og en rigtig lækker sauna. Bænkene er i det rigtige saunatræ, som bare gør oplevelsen og velværen bedre. Der er gulvvarme overalt, og de praktiske klinkegulve er også rigtig flotte. Brændeovnen er med glaslåge, så man kan nyde både flammerne og varmen efter en tur til Vesterhavet. Naturligvis er der også gratis trådløst internet.

Et fredfyldt område midt i den fantastiske natur

Dette feriehus er beliggende i det meget attraktive Houvig, hvor det smukke og kuperede klitlandskab er både charmerende og fredfyldt. Der er mange muligheder for vandreture i klitterne og langs stranden. Og har man børn eller hund med, er oplevelsen ikke mindre god. Nærtliggende Søndervig byder på mange attraktioner, butikker og restauranter. Er man golfspiller, ligger den lokale 27-hullers golfbane få kilometer fra huset, og den har åbent hele året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.260
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...