Feriehus med skøn terrasse i charmerende klitlandskab

5
5868
Mågedalen 10, Houvig - Søg på husnr. J6034
Gæsterne siger:

Lækkert feriehus bygget i 2015 i et charmerende klitlandskab i Houvig. Der er en flot og charmerende indretning og en skøn terrasse. Huset er opført i gode og gedigne materialer, der er flotte hvidmalede vægge og loft til kip, som giver en hyggelig atmosfære. Der er gode værelser og 2 badeværelser.

Et flot feriehus i Houvigs charmerende klitlandskab

Et særdeles hyggeligt og charmerende feriehus i Houvig, perfekt til familien, som værdsætter et moderne og velindrettet hus i rolige og fredelige omgivelser. I det store af de 2 badeværelser er der en hjørnespa. Området er kendt for den smukke kuperede natur og stranden ved Vesterhavet, som ligger få minutters gang fra huset.

Huset er omgivet af en lækker og indbydende træterrasse

Den flotte træterrasse, som omkranser huset på to sider er anvendelig meget af dagen. Den delvist overdækkede terrasse mod syd indbyder til hyggelige grillaftener, hvor bruset fra Vesterhavet høres. Fra både hus og terrasse kan man nyde den lyngklædte naturgrund. Er man til cykelture, er der gode stier, som kan benyttes mod Søndervig, ellers er klitlandskabet perfekt, hvis man ønsker lange og varierede traveture.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6034

D.
sagde , Viby J

Et super dejligt hus. God inretning, dejlige møbler, fint udstyr i køkkenet- vi følte os godt hjemme.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.284
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...