Feriehus med skøn terrasse i charmerende klitlandskab

5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 10, Houvig

- Sommerhusnr.: J6034
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Lækkert feriehus bygget i 2015 i et charmerende klitlandskab i Houvig. Der er en flot og charmerende indretning og en skøn terrasse. Huset er opført i gode og gedigne materialer, der er flotte hvidmalede vægge og loft til kip, som giver en hyggelig atmosfære. Der er gode værelser og 2 badeværelser.

Et flot feriehus i Houvigs charmerende klitlandskab

Et særdeles hyggeligt og charmerende feriehus i Houvig, perfekt til familien, som værdsætter et moderne og velindrettet hus i rolige og fredelige omgivelser. I det store af de 2 badeværelser er der en hjørnespa. Området er kendt for den smukke kuperede natur og stranden ved Vesterhavet, som ligger få minutters gang fra huset.

Huset er omgivet af en lækker og indbydende træterrasse

Den flotte træterrasse, som omkranser huset på to sider er anvendelig meget af dagen. Den delvist overdækkede terrasse mod syd indbyder til hyggelige grillaftener, hvor bruset fra Vesterhavet høres. Fra både hus og terrasse kan man nyde den lyngklædte naturgrund. Er man til cykelture, er der gode stier, som kan benyttes mod Søndervig, ellers er klitlandskabet perfekt, hvis man ønsker lange og varierede traveture.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.284
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...