Dejligt sommerhus med spa og sauna, 300 meter fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 63, Houvig

- Sommerhusnr.: J6168
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette fantastiske sommerhus er det perfekte sted for en afslappende ferie. Med plads til seks personer er der rigeligt med plads til familie eller venner. Huset er smukt beliggende i naturskønne omgivelser og byder på en enestående udsigt.

Skønt, rummeligt sommerhus med spa og sauna 

Det første der møder en på Troldedalen 63, er den lyse rummelige entre, med både vaskemaskine og tørretumbler. Når man træder ind i huset, bemærker man straks det fantastiske lysindfald og loft til kip, som skaber en åben og rummelig atmosfære. Køkkenet er en drøm for enhver madentusiast og har masser af plads til at forberede lækre måltider. Spisepladsen er også super god og byder på masser af plads til alle gæsterne.

Køkkenet er forbundet med en hyggelig sofaafdeling, som er perfekt til at slappe af og nyde en kop kaffe eller en god bog. Brændeovnen skaber en ekstra hygge, når aftenerne bliver kølige.

For børnene er der en hyggelig hems, hvor de kan lege og hygge sig, mens de voksne nyder ferien.

De to badeværelser gør det nemt for alle at få plads til at gøre sig klar om morgenen, og det ene badeværelse har også en skøn spa-afdeling og sauna, hvor man kan slappe helt af og nyde ferien og hinanden sammen.

Dette naturskønne sommerhus er for naturelskere med kun 300 meter fra Vesterhavet.

Marehalmen og klitlandskabet sørger for, at sommerhuset ligger i læ, og man kan nyde den smukke natur direkte fra husets terrasse. Terrassen er en sand oase af fred og ro og er udstyret med både solstole og en spisekrog, hvor man kan nyde måltider i det fri. Der er også en grill, så man kan tilberede lækre måltider af de friske råvarer fra området.

På de solrige dage er det rart at kunne søge læ under en parasol, der er til rådighed på terrassen.

Sommerhuset er en perfekt base for dem, der ønsker at udforske området. Der er masser af aktiviteter at tage sig til, som fx cykling, vandreture og svømning i det klare Vesterhav. Det er også muligt at tage på fisketure eller deltage i andre udendørsaktiviteter, som fx ridning eller surfing.

Alt i alt er dette sommerhus et vidunderligt sted at tilbringe ferien, og det er svært ikke at blive forelsket i den smukke natur og den afslappede atmosfære. Det er den perfekte base for en ferie fyldt med afslapning og sjove aktiviteter i smukke omgivelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6168

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes und gemütliches Ferienhaus zum wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt perfekt. Neben dem Haus geht ein Weg zum Strand , dort bist du in 5 Minuten.Das Haus war sehr sauber. Die Sauna war perfekt mit allem was man braucht. Die Duschen waren schön groß. Die Küche war ausgestattet mit gutem Besteck,Gläsern und Geschirr. Die Sitzmöbel waren bequem und ausreichend vorhanden. Alles in allem ein wirklich schönes helles Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes aber gemütliches Ferienhaus inmitten der Dünen. Technisch auf einem gehobenem Level, bietet das Haus genügend Möglichkeiten auch bei schlechtem Wetter. Die Klimaanlage hat ihren Dienst hervorragend verrichtet. Die Raumaufteilung ist sehr gelungen. Die Küche bietet fast alles was man braucht, inklusive Induktionsherd.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.500
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...