Feriehus med lukket terrasse og kort vej til stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Mågedalen 49a, Houvig - Søg på husnr. J6271

Feriehuset er med sin flotte, lyse og hyggelige indretning samt gode beliggenhed nær Vesterhavet helt ideel til en skøn ferie med afslapning, terrassehygge og strandbesøg. Her er der plads til at nyde tiden med familien og få et pusterum fra hverdagen.

Dejligt feriehus med flot indretning og hyggelig hems

Feriehuset er både flot og praktisk indrettet, så du med det samme kan føle dig godt tilpas og slappe.

Der er et rigtig dejligt køkken med god plads til fælles madlavning, og herfra er der åben forbindelse til spiseafdelingen og stuen, så du altid kan følge med i, hvad de andre laver.

Men skulle der blive brug for lidt ro og alenetid, er der også en hyggelig hems – et sted, hvor især større børn og teenagere gerne slapper af og bruger internettet.

Desuden er der to dejlige badeværelser, hvoraf det ene er med spabad, så du rigtig kan slappe af efter en frisk gåtur i området.

Nyd den gode lukkede terrasse

Fra stuen har du udgang til den dejlig store terrasse, der indbyder til hygge og afslapning i solen – lige fra morgen til aften. En del af terrassen er overdækket, så du også har mulighed for at komme i skygge.

Terrassen er desuden lukket, så du sagtens kan lade småbørn og hunde opholde sig her uden frygt for, at de går på opdagelse i området.

Flot beliggenhed tæt på stranden

Feriehuset ligger på en flot naturgrund, hvor du har det flotte hede- og klitlandskab omkring dig.

Og kun 300 meter fra feriehuset har du Vesterhavet og den smukke sandstrand, der året rundt indbyder til lange gåture og leg med børnene.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.200
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Houvig Fæstningen
  • Vest Stadil Fjord
  • Røjklit Havn
  • Sandskulpturfestivalen
  • Kaj Munks Præstegård (ca. 12 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...