Hus tæt på klitter med opvaskemaskine og vaskemaskine

3.5
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 43, Houvig

- Sommerhusnr.: J6944
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Et hyggeligt sommerhus med en skøn placering i Houvig og med god udsigt til klitterne samt kun 350 m til Vesterhavet. Der er spa, sauna, opvaskemaskine, vaskemaskine og gratis internet til rådighed. Fra huset i Houvig er der ikke langt til Søndervig Centrum. Og det er tilladt at medbringe hund.

Velbeliggende hus med opvaskemaskine og vaskemaskine

Dette sommerhus er særdeles velbeliggende i yderste klitrække, tæt på Vesterhavet, og med en god udsigt til de omkringliggende klitter. Der er 3 soveværelser i dette sommerhus. 2 af værelserne har hver en dobbeltseng, og i det sidste værelse er der en køjeseng. På badeværelset er der gulvvarme samt en hjørnespa, en sauna, og en bruseniche. I køkkenet er der en opvaskemaskine, en mikroovn og et køleskab med frostboks. I stuen er der et fladskærm-TV, en DVD-afspiller, en radio m/CD-afspiller, en brændeovn og gratis trådløst internet. I huset er der også en vaskemaskine og en tørretumbler. Det er tilladt at medbringe 1. stk. hund i dette sommerhus.

Lækker Terrasse tæt på klitter

Der er en lækker terrasse omkring huset, som strækker sig fra nord og mod øst samt langs huset mod syd. Den er delvist lukket, og mod øst er den delvist overdækket. Mod syd er der ofte læ at finde, og på solrige dage er der mulighed for at nyde terrassen dagen lang. Vesterhavet er kun 350 m. væk, og huset er bygget flot ind i en klit, som danner dejligt læ fra vest.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.500
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...