Lyst og romantisk indrettet sommerhus i Houvig på stor plænegrund

2.5
icon
icon
icon

Mågedalen 9, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1311
5 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
2550 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Trænger I til et velfortjent afbræk fra hverdagen i skønne omgivelser? Og vil I gerne holde ferie nær Vesterhavet? Så er I landet det helt rigtige sted. For det hyggelige 5-personers sommerhus på Mågedalen 9 i Houvig udgør den perfekte ramme for familieferien. Og med kun 550 meter til vandet er I garanteret frisk havluft på daglig basis.

Romantisk indretning i lyse omgivelser

Ferie er lig med udeliv, afslapning og kvalitetstid med familien. Og lige netop det giver dette sommerhus jer mulighed for. Huset er personligt indrettet med flotte, brede trægulve og et gennemgående fokus på lyse og afdæmpede toner, der virker beroligende på sjælen. Man kommer virkelig ned i gear.
 
Det flotte, lyse køkken er åbent, så der er plads til madlavning i fællesskab – eller bare mulighed for at følge med på sidelinjen. Køkkenet er veludstyret, og her finder I både opvaskemaskine, ovn og køleskab med 60 liters frysekapacitet.
 
Stuen er hyggeligt indrettet med pæne, lyse møbler. Her kan I slå jer ned og smække benene op, mens I nyder den betagende udsigt udenfor. Det er også her, brændeovnen er placeret, og hvorfra den udsender sin beroligende varmebølger.

Stor plænegrund på rolig stikvej og gode udeområder

Det charmerende sommerhus er beliggende på en stor plænegrund, hvor der virkelig er plads til leg og aktiviteter. Her kan ungerne boltre sig med boldspil og vandkamp, eller I kan brede et tæppe ud på det bløde græs og bade i solens stråler.
 
Huset råder over 3 gode terrasser, der er placeret rundt om huset mod syd, nord og vest. Der er derfor altid mulighed for at finde en krog med læ og sol. Mod syd finder I en delvist overdækket terrasse, hvor I både kan opleve morgen- og eftermiddagssolen. Terrasserne er selvfølgelig udstyret med havemøbler og grill, så I kan møde sommeren med grilltangen i den ene hånd og et glas rødvin i den anden hånd.

Tæt på Vesterhavet og attraktioner

I området omkring Houvig finder I mange spændende attraktioner, der er værd at udforske på jeres udflugter. Den årlige sandskulpturfestival er et af de helt store trækplastre i sommerens løb. Men der en anden – og ganske vanedannende attraktion – der ligger nær huset i Houvig. Den friske havluft fra det lokkende Vesterhav er nemlig en af årsagerne til, at mange vender tilbage til området år efter år. Fra beliggenheden på Mågedalen 9 har I kun 550 meter til vandet og de brede sandstrande, hvilket gør det utrolig let af holde sin afhængighed ved lige.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.497
Renoveret / Byggeår:2008 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...