Lyst og charmerende sommerhus i Houvig med anneks

3
icon
icon
icon

Spættedalen 6, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1346
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette lyse træsommerhus på adressen Spættedalen 6 i Houvig er i 2019 blevet renoveret og står i dag nydeligt og indbydende. Huset har plads til 4 sovende gæster fordelt i hus og anneks og er den perfekte ramme til parret eller den lille familie, der drømmer om at holde ferie nær Vesterhavet. Og jeres hund er også velkommen i huset.

Lyst trestjernet sommerhus renoveret i 2019

Når I træder indenfor i det charmerende sommerhus i Houvig, vil I straks blive indtaget af den hyggelige atmosfære. Sommerhuset er blevet gennemrenoveret i 2019, og man mærker tydeligt hvordan moderne indretningstendenser er blevet nøje fusioneret med klassiske sommerhustraditioner. Derfor møder lækre, moderne kvalitetsmøbler og brugsgenstande klassiske sommerhuselementer såsom en enkelt panelbeklædt væg og den knitrende brændeovn.
 
Indretningen er lys og stemningsfuld. I den kombinerede spise- og opholdsstue, som grænser op til det åbne køkken, er der sørget for det hele: en behagelig sofa, bløde lænestole, fladskærms-tv, energisparende varmepumpe, et rummeligt spisebord og ikke mindst udgang til den ugenerte sydvendte terrasse.

Behagelige sovepladser i hovedhus og anneks

Sommerhuset i Houvig byder på i alt 4 gode sengepladser, der er fordelt på henholdsvis hovedhus og anneks. Begge soveværelser store og lyse og indrettet med komfortable senge. I hovedhuset er soveværelset udstyret med dobbeltseng, mens der i annekset er 2 enkeltsenge, der kan sættes sammen til en dobbeltseng.

Dejlig naturgrund med hængekøje, liggestole og grill

Døren ved siden af sofaen fører jer direkte ud på den åbne, ugenerede terrasse, hvor der er dækket op med havemøbler, liggestole og grill. Her kan I slikke sol, snuppe en lur i hængekøjen eller tænde op i grillen og stege et par gode bøffer. Uanset hvad I vælger, er rammerne i sommerhuset helt i top til samvær af afslapning.

Sommerhus i Houvig nær vandet

Husets beliggenhed er helt unik. Huset ligger i en lille lomme, hvor det er skærmet for vind og vejr, og hvor I også kan nyde godt af at have privatliv, når I opholder jer udendørs. Terrassen er placeret op ad en klit, og herfra kan I nyde den flotteste panoramaudsigt over klitter og strand.
 
Stranden er kun 500 meter fra huset, og afstanden kan let klares på gåben i løbet af et par minutter. I har derfor en enestående mulighed for at krydre jeres feriedage med daglige dukkerter i vandet. Eller I kan besøge den lange, brede sandstrand for at slikke sol eller søge efter ravklumper i sandet.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1967

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...