Poolhus med skøn lukket terrasse og beachvolley-bane

4
icon
icon
icon
icon

Brunbjergvej 33, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6024
12 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
3150 m.
Nærmeste indkøb
Max 4
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt poolhus på Lodbjerg Hede med en skøn lukket terrasse og en beachvolley-bane på græsplænen. Huset er blevet moderniseret i 2018, hvor der bl.a. er kommet nye møbler til. Der er god plads til 12 personer og det er tilladt at medbringe hund i huset. Et godt hus til et par familier, som ønsker en aktiv ferie på Holmsland Klit.

Et godt poolhus på Lodbjerg Hede med en stor lukket terrasse

Her kan man bo i et godt indrettet og velholdt poolhus på det charmerende Lodbjerg Hede. I huset kan børnene hygge sig på hemsen, i poolen eller med et spil Playstation, mens de voksne opholder sig i stuen midt i huset. Fra stuen er der udsigt til både poolområdet og en dejlig lukket terrasse, som er placeret mod vest. Et feriehus, hvor du og din familie eller venner helt sikkert vil føle Jer godt tilpas.

Beliggende på en fredelig grund med græsplæne og beachvolley-bane

På den delvist afskærmede grund er der en beachvolley-bane, gyngestativ og fodboldmål, så børn og voksne kan hygge sig udenfor swimmingpoolen. Ellers byder området på mange aktiviteter; der er en nærtliggende lystfiskersø og en 27 hullers helårs golfbane. Derudover tager det ikke mere end 5 min. i bil at komme til Søndervig, og en skøn travetur til Vesterhavet og den smukke sandstrand er altid et must.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6024

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus eignet sich sehr gut für zwei Familien. Die Kinder und Erwachsenen waren glücklich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet ausreichend Platz für zwei Familien. Es sind zwei Doppelzimmer und zwei Zimmer mit jeweils einem Etagenbett und einem Einzelbett vorhanden. Auf dem Hems ist noch ein Doppelbett. Besonders schön ist der riesige Esstisch. Der Pool ist sehr schön und vor allem bei schlechtem Wetter ein absolutes Highlight.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt ruhig und war sehr sauber und gut ausgestattet. Wir haben und gefreut, dass unsere Hunde willkommen waren. Alles sehr zu empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 4 Etagesenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...