Skønt beliggende træsommerhus med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Risbjergvej 32, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6325
6 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Lodbjerg Hedes fredelige ferieparadis står dette hyggelige træsommerhus og venter på jer. Den lyse og moderne indretning danner sammen med den ugenerede beliggenhed blandt de høje træer rammerne for en skøn og afslappende ferie i ro og fred, og med sauna og spabad i huset er der garanti for, at I vil komme hjem med frisk og fornyet energi.

Nyd de solrige dage helt ugeneret på de to terrasser

Med Risbjergvej 32 som feriehjem kan I holde nogle dejlige fridage langt væk fra hverdagens stress og jag. Det hyggelige træhus råder over hele to terrasser, hvor I helt ugeneret kan nyde de solrige dage omgivet af træerne og fuglenes fløjten.

Den store græsplæne, der omgiver huset, er genial til børnene og hunden, og sammen med gyngestativet og sandkassen sørger den for, at de små feriegæster aldrig kommer til at kede sig, mens I nyder varmen fra havemøblerne.

En rigtig sommerhusferie er ikke fuldendt uden en lækker grillmiddag, og med den delvist overdækkede terrasse er der ingen undskyldninger for ikke at tilberede et måltid på husets grill, lige meget om solen skinner, eller regnen har meldt sin ankomst.

Hyggelig atmosfære med sauna og spabad

Kombinationen af lys og moderne indretningen fylder huset med en hyggelig og behagelig ferieatmosfære, mens de mange vinduesfronter sørger for endnu mere lys og en fin udsigt fra sofaen og spisebordet.

Her er der lagt stor vægt på, at I skal føle jer godt tilpas, og det skinner tydeligt igennem i indretningen af huset. I den åbne spisestue spreder den knitrende brændeovn god stemning, i sofahjørnet kan I slappe af med en god bog og en varm kop te, og det store badeværelse er udstyret med både sauna og spabad, så I på bedste vis kan lade batterierne op efter en spændende feriedag ude i den friske luft.

Lad de sene aftentimer rinde ud på sofaen, mens solen i stilhed dykker ned bag træerne uden for vinduet. Her har I god tid til jer selv og hinanden.

 

Huset har Stofa TV-pakke.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6325

D.
sagde , Danmark

Tror det er første gang vi er ankommet til et ordenlig rengjort sommerhus med en dejlig let møblering, hvilket også gjorde vores slutrengøring en del nemmere. Moderniseret sommerhus med komfortable møbler og alt hvad man har brug for.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 2001

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...