Moderne sommerhus med sauna til 6 personer i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Rørsangervej 10, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6425
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Rørsangervej 10 i Søndervig står dette moderne sommerhus klar til jeres næste ferie for familien eller vennegruppen. Sommerhuset er bygget i 2022, rummer plads til op til 6 personer og 2 hunde, og i sommerhuset kan I nyde ekstra afslapning på ferien i saunaen.

Lys og moderne indretning med sauna

Overalt i sommerhuset på Rørsangervej 10 i Søndervig vil I kunne opleve den lyse og moderne indretning, som kommer til at danne rammen om jeres ferie. Indretningen bliver på bedste vis komplimenteret af det gode lysindfald, og tilsammen danner det en fantastisk ferieatmosfære.

I sommerhuset venter jer en skøn sauna, der indbyder til dejlige stunder med ekstra afslapning i løbet af ferien, hvor I kan komme helt ned i gear i varmen, så I kan få ladt jeres batterier op igen.

Hjertet i det 120 kvadratmeter store sommerhus er alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads. Her har I mulighed for at tilbringe hyggelige stunder, hvor I kan være sammen om at lave mad i køkkenet, spille sjove spil omkring spisebordet eller se en god film i tv’et.

Sommerhuset er indrettet med 3 gode soveværelser med dobbeltseng, som I kan søge mod for at samle ny energi til de kommende feriedage. Næste morgen starter uden kø og kolde fødder takket være sommerhusets 2 badeværelser med gulvvarme. Desuden har I også gulvvarme i alrummet.

Solrige dage på den delvist overdækkede terrasse

De solrige feriedage kan I tilbringe på sommerhusets terrasse, hvor der står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan læne jer tilbage og nyde solen og afslapningen fuldt ud. Hvis I får brug for at holde en pause fra solen, kan I rykke ind under den overdækkede del af terrassen.

På terrassen har I desuden en grill til rådighed, så I kan tilbringe de lune ferieaftener på terrassen med lækker grillmad og god vin som afslutning på en dejlig feriedag.

Vesterhavet og Søndervig

1,2 kilometer fra sommerhuset på Rørsangervej 10 ligger det fantastiske Vesterhav, hvor I kan gå ture, bygge sandslotte, bade i havet og se smukke solnedgange. Uanset årstiden er det værd at besøge Vesterhavet og de brede sandstrande.

I Søndervig har I flere gode indkøbsmuligheder i form af byens supermarked og specialbutikker. Derudover byder byens også på butikker, spisesteder, legepladser, golfbane og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6425

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes Ferienhaus, das unseren Ansprüchen voll genügt hat. Es war so, wie wir es aus den Beschreibungen heraus erwartet hatten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus in ruhiger Umgebung.Das Haus hat 3 Schlafzimmer mit sehr guten Betten, 2 Bäder und einen geräumigen Wohn- und Essbereich! Von der Terrasse aus hat man einen schönen Blick in die Natur.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und modernes Ferienhaus. auch im Winter zu empfehlen. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.490
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...