Hyggeligt stråtæktshus med spa, sauna og skønt udeareal

4
icon
icon
icon
icon
Brunbjergvej 12, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6524

I dette hyggeligt hus kan I rigtig nyde jeres ferie og slappe af. Der er både sauna og spa i huset. Huset ligger i rolige omgivelser og har to terasse, hvor den ene af dem er lukket. Der er plads til 5 personer og en hund må medbringes.

Hyggelig og personlig indretning

Indretningen af huset er lys og venlig og du føler dig hjemme, så snart du kommer indenfor. Stuen står i åben forbindelse med køkkenet og danner på den måde husets hjerte, hvor der er plads til hele familien.Om aftenen eller på regnvejrsdage kan I tænde op i brændeovnen, som sørger for en hyggelig stemning i huset. De 5 sovepladser fordeler sig på tre gode soveværelser. Badeværelset byder på spa og sauna, hvor I efter en lang og aktiv dag kan slappe helt af og oplade batterierne.

Dejlig og lukket terrasse

Fra stuen har I direkte adgang til den lukkede terrasse – ideelt, hvis I har små børn eller familiens hund med, da I således kan slappe af og nyde solen på en solvogn uden at have et øje på hver finger. Grunden er omkranset af buske og I er derfor helt uforstyrret. Til familiens mindste er der også en sandkasse og en gynge. Liggestole, havemøbler og grill hører til standardudstyret og alt er derfor til stede for at I kan holde en hyggelig grillaften.

Den grønne have med stor græsplæne er et paradis for både børn og hunde, og mod vest er der endda lavet en indhegning, så hunden kan løbe frit i haven og terrassen.

Oplev de skønne omgivelser

Lodbjerg Hede er et roligt område med store grunde, hvor I kan nyde roen og koble fra. Og skal der ske noget, er der ikke langt til Søndervig, en elsket feriedestination med en af Danmarks bedste sandstrande. Der er også mange aktiviteter for hele familien, gode restauranter og indkøbsmuligheder. Vil I besøge en lidt større by, kan I hurtigt tage bilen til den hyggelige købstad Ringkøbing.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 2.020
Renoveret / Byggeår:2009 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Houvig Fæstningen
  • Lyngvig Fyr
  • Vest Stadil Fjord
  • Røjklit Havn
  • Sandskulpturfestivalen

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...