Hyggeligt stråtæktshus med spa, sauna og skønt udeareal

4
2348
Brunbjergvej 12, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6524

I dette hyggeligt hus kan I rigtig nyde jeres ferie og slappe af. Der er både sauna og spa i huset. Huset ligger i rolige omgivelser og har to terasse, hvor den ene af dem er lukket. Der er plads til 5 personer og en hund må medbringes.

Hyggelig og personlig indretning

Indretningen af huset er lys og venlig og du føler dig hjemme, så snart du kommer indenfor. Stuen står i åben forbindelse med køkkenet og danner på den måde husets hjerte, hvor der er plads til hele familien.Om aftenen eller på regnvejrsdage kan I tænde op i brændeovnen, som sørger for en hyggelig stemning i huset. De 5 sovepladser fordeler sig på tre gode soveværelser. Badeværelset byder på spa og sauna, hvor I efter en lang og aktiv dag kan slappe helt af og oplade batterierne.

Dejlig og lukket terrasse

Fra stuen har I direkte adgang til den lukkede terrasse – ideelt, hvis I har små børn eller familiens hund med, da I således kan slappe af og nyde solen på en solvogn uden at have et øje på hver finger. Grunden er omkranset af buske og I er derfor helt uforstyrret. Til familiens mindste er der også en sandkasse og en gynge. Liggestole, havemøbler og grill hører til standardudstyret og alt er derfor til stede for at I kan holde en hyggelig grillaften.

Den grønne have med stor græsplæne er et paradis for både børn og hunde, og mod vest er der endda lavet en indhegning, så hunden kan løbe frit i haven og terrassen.

Oplev de skønne omgivelser

Lodbjerg Hede er et roligt område med store grunde, hvor I kan nyde roen og koble fra. Og skal der ske noget, er der ikke langt til Søndervig, en elsket feriedestination med en af Danmarks bedste sandstrande. Der er også mange aktiviteter for hele familien, gode restauranter og indkøbsmuligheder. Vil I besøge en lidt større by, kan I hurtigt tage bilen til den hyggelige købstad Ringkøbing.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 2.020
Renoveret / Byggeår:2009 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...