Hundevenligt sommerhus nord for Søndervig med flere terrasser

2.5
icon
icon
icon

Risbjergvej 68, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6614
5 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en grøn og ugeneret plet nord for Søndervig ligger dette hyggelige, mindre sommerhus med plads til 5 personer. Der er for nylig sat nyere køkken i huset og udenfor finder I flere terrasser – både en overdækket og en åben, hvor I kan sidde og slappe af i liggestolene. Familiens hunde er også velkomne i huset!

Feriestunder med familien i roligt ferieområde

Det lille sommerhus på 65 kvadratmeter sætter rammerne for en stille og rolig ferie i det vestjyske for op til 5 personer (og 2 hunde). Når I træder ind, bliver I budt velkommen af en en opholdsstue med brændeovn og små detaljer, der skaber en hjemlig stemning.

Stue og køkken er slået sammen til et fællesrum, hvor familien kan samles til hyggelige feriestunder foran den knitrende brændeovn. I køkkenet kan feriekokkene slippe fantasien løs, og her er der også en opvaskemaskine, som klarer oprydningen efterfølgende.

Sovepladserne er fordelt på 3 soveværelser, og badeværelset er udstyret med gulvvarme. Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler i huset samt en internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Flere fine terrasser og ugeneret, naturskøn beliggenhed

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund i det rolige ferieområde Lodbjerg Hede. De mange træer, der indrammer grunden, skaber både læ og en ganske ugeneret beliggenhed.

Der er flere terrasser rundt om huset – både en overdækket og en åben terrasse, så I kan nyde naturen og den friske luft i al slags vejr, eller finde en plads i skyggen, når sommersolen stråler på den blå himmel. På græsplænen kan børnene og hundene tumle, og der er også et lille bålsted på grunden.

Har I brug for lidt afveksling, ligger den skønne sandstrand og Søndervigs livlige ferieby kun få minutters kørsel fra feriematriklen – og her finder I helt sikkert underholdning og aktiviteter for både store og små.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.184
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...