Lyst og venligt feriehus med ugeneret beliggenhed og hund tilladt

3
icon
icon
icon

Brunbjergvej 66, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6620
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Har I brug for en pause fra hverdagens stress og jag? I dette hyggelige feriehus på Brunbjergvej 66 kan I komme helt ned i gear. Her får I en helt ugeneret beliggenhed i et roligt og naturskønt ferieområde. Indretningen er lys og venlig, der er brændeovn i huset, og hunden er desuden også hjerteligt velkommen!

Hyggeligt feriehus med brændeovn og opvaskemaskine

Det lille feriehus på Lodbjerg Hede rummer plads til op til 5 personer, og også familiens hund kan komme med på ferien. I vil straks føle jer velkomne i den lyse og venlige indretning, hvor der både er tænkt på hyggen og på det praktiske.

Husets hjerte er opholdsrummet, der ligger i åben forlængelse af køkkenet. Her kan hele familien samles til hyggelige dage med kortspil, grin og gode feriemåltider. I midten af rummet står brændeovnen, som med sine knitrende flammer spreder både varme og god stemning hele året rundt.

Med hverdagens hjælpere bliver ferien endnu mere afslappende – opvaskemaskinen tager den værste oprydning efter aftensmaden, og med vaskemaskine kan græspletterne hurtigt vaskes af igen, når børnene har leget udenfor.

Udover hverdagens hjælpere er huset også udstyret med en energisparende varmepumpe. Denne er med til at holde jeres forbrugsafregning nede, så brug den så meget I kan i stedet for el-radiatorerne.

Stor, ugeneret naturgrund i Lodbjerg Hede

I kommer til at bo på en 2.743 kvadratmeter stor naturgrund omgivet af skovens høje træer. Det giver jer en fuldstændig ugeneret beliggenhed, så I kan nyde solen fra terrassen i god ro og fred. Der står havemøbler og grill klar til de lune forårs- og sommermåneder.

Lodbjerg Hede er generelt et roligt og naturskønt ferieområde, og både den hvide sandstrand og Søndervigs hyggelige bymidte befinder sig blot en lille køretur væk. Det imponerende Vesterhav byder på fantastiske naturoplevelser hele året rundt, og i Søndervig kan I både shoppe, spise god mad og købe lækre softice på en varm sommerdag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.743
Byggeår:1969

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...