Charmerende sommerhus med brændeovn og skønt uderum

3
icon
icon
icon

Egernvej 22, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6726
4 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Lodbjerg Hedes smukke og rolige ferieområde ligger dette charmerende sommerhus blandt høje træer. Det lille hus har plads til 4 personer, og også hunden er velkommen. I vil straks føle jer hjemme i den lyse og hyggelige indretning med blandt andet brændeovn, og udenfor får I både en åben og afskærmet terrasse, hvor I kan sidde i ly og året rundt.

Varme og hjemlige omgivelser med brændeovn

Sommerhuset på Egernvej 22 er perfekt til jer, der bare trænger til at komme væk og slappe af i den grønne natur. I vil med det samme føle jer velkomne i de varme omgivelser, og de mange små detaljer gør indretningen ekstra hjemlig og hyggelig.

Køkkenet og stuen ligger i åben forbindelse til hinanden og danner sammen husets hjerte. Smid benene opad på sofaen med en god bog og en kop kaffe, nyd det gode samvær over en hyggelig feriemiddag, eller tænd op i brændeovnen på en kølig feriedag og lad de knitrende flammer sprede varme og hyggelig stemning.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og i soverummene er der god opbevaringsplads. Blandt faciliteterne finder I desuden en vaskemaskine og en tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse.

Gode terrasser og masser af fred og ro i det naturskønne Lodbjerg Hede

Fra stuen træder I ud på den overdækkede og afskærmede terrasse, der har karakter af en udestue og kan lukkes helt til med et forhæng. I kan altså nyde udsigten i ly og læ, ligegyldigt hvad vejrudsigten melder. Der er også en åben terrasse og flere hyggelige siddekroge rundt omkring i haven.

Lodbjerg Hede er et skønt ferieområde med masser af fred og ro. Dog er der stadig hverken langt til vandet eller byen, og få minutters kørsel bringer jer både til den nærmeste strandopgang og til Søndervigs hyggelige bymidte med gode indkøbsmuligheder og diverse aktiviteter for alle.

På Egernvej 22 får I en dejlig ferie midt i den skønne natur og med masser af mulighed for at slappe af – langt væk fra den travle hverdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6726

D.
sagde , Danmark

Skønt autentisk sommerhus i rolige omgivelser. Nær skov, mark og strand.

D.
sagde , Brønderslev

Rigtig fint og hyggeligt feriehus. Der er ingen opvaskemaskine, men vi skiftedes til at "tage tjansen", så er det kun hyggeligt. Alt i alt et dejlig hus, med plads til hygge og afslapningSoverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 2.028
Renoveret / Byggeår:2007 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...