Sommerhus med lukket terrasse, hems og swimmingpool

4
4798
Brunbjergvej 27, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6857
Gæsterne siger:

Et virkelig flot og renoveret luksushus med lækker wellnessafdeling med 16 m2 swimmingpool, boblebad og sauna. Huset ligger fredeligt på en stor naturgrund og har en skøn lukket terrasse, perfekt hvis du har småbørn eller din firbenede ven med på ferie. 2 hunde er tilladt i huset.

Sommerhus til 14 personer

Dette sommerhus har plads til 14 personer. Der er 6 soveværelser, 3 i hver ende af huset. Mod vest er der 2 værelser med en dobbeltseng i hver, og det sidste har 1 enkeltseng. Mod øst er der 1 værelse med en dobbeltseng, et med 2 enkeltsenge, hvorfra der er gennemgang til det sidste værelse, hvor der er en enkeltseng. Og så er der to barnesenge og to højstole i huset.

På den store hems er der 4 madrasser, en Playstation 3, Nintendo Wii og et fladskærms-TV. Der er 2 badeværelser i huset, begge har gulvvarme og en bruseniche. Køkkenet er placeret midt i huset og er sammenhængende med stuen. Der er en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 60 L.

Stuen er smagfuldt møbleret og fremstår lys og indbydende. Der er et fladskærms-TV, Wii, DVD, en brændeovn og gratis trådløst internet. Derudover er der en varmepumpe i stuen, som kan hjælpe på opvarmningen af stuen, så man derved sparer strøm.

I huset er der desuden et bordfodboldbord. I poolafdelingen er der, udover det runde boblebad og poolen, også en sauna. Indgangspartiet fungerer også som bryggers, og her findes også husets vaskemaskine og tørretumbler.

God lukket terrasse

Der er en god lukket terrasse, der er placeret mod sydvest og som således er både solrig og ideel for børn og hunde. På den store plænegrund er der et gyngestativ og gode muligheder for en rask fodboldkamp. Vesterhavet er ca. 1200 m fra huset, og er man lystfisker, ligger der en “put and take” sø ca. 200 m fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6857

D.
sagde , Danmark

Super lækkert og rummeligt feriehus..lækker poolSoverum:6
Bolig-/Grundareal:200 / 2.260
Renoveret / Byggeår:2012 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...