Sommerhus med lukket terrasse, hems og swimmingpool

4
icon
icon
icon
icon

Brunbjergvej 27, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6857
14 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Max 16
Swimmingpool
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Et virkelig flot og renoveret luksushus med lækker wellnessafdeling med 16 m2 swimmingpool, boblebad og sauna. Huset ligger fredeligt på en stor naturgrund og har en skøn lukket terrasse, perfekt hvis du har småbørn eller din firbenede ven med på ferie. 2 hunde er tilladt i huset.

Sommerhus til 14 personer

Dette sommerhus har plads til 14 personer. Der er 6 soveværelser, 3 i hver ende af huset. Mod vest er der 2 værelser med en dobbeltseng i hver, og det sidste har 1 enkeltseng. Mod øst er der 1 værelse med en dobbeltseng, et med 2 enkeltsenge, hvorfra der er gennemgang til det sidste værelse, hvor der er en enkeltseng. Og så er der to barnesenge og to højstole i huset.

På den store hems er der 4 madrasser, en Playstation 3, Nintendo Wii og et smart-TV. Der er 2 badeværelser i huset, begge har gulvvarme og en bruseniche. Køkkenet er placeret midt i huset og er sammenhængende med stuen. Der er en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 60 L.

Stuen er smagfuldt møbleret og fremstår lys og indbydende. Der er et fladskærms-TV, Wii, DVD, en brændeovn og gratis trådløst internet. Derudover er der en varmepumpe i stuen, som kan hjælpe på opvarmningen af stuen, så man derved sparer strøm.

I huset er der desuden et bordfodboldbord. I poolafdelingen er der, udover det runde boblebad og poolen, også en sauna. Indgangspartiet fungerer også som bryggers, og her findes også husets vaskemaskine og tørretumbler.

God lukket terrasse

Der er en god lukket terrasse, der er placeret mod sydvest og som således er både solrig og ideel for børn og hunde. På den store plænegrund er der et gyngestativ og gode muligheder for en rask fodboldkamp. Vesterhavet er ca. 1200 m fra huset, og er man lystfisker, ligger der en “put and take” sø ca. 200 m fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6857

D.
sagde , Danmark

Et skønt lyst hus i et dejligt sommerhusområde med mange gode stier. Ligger på en stor grund, med fin afstand til naboer.
Huset er lidt slidt, men det vejes op af den skønne pool og den lukkede terrasse.
Et hyggeligt hus, som egner sig bedst til max 2 familier og max 10 personer.
Et rigtig godt feriehus til pengene. Vi kommer meget gerne igen.

D.
sagde , Danmark

Vi har nydt vores uge i dette feriehus! God rengøring og super hyggeligt feriehus med masser af plads. Dejlig beliggenhed og tæt på både havet, skov og indkøbsmuligheder.

D.
sagde , Danmark

Et virkelig skønt hus med god plads, rigtig god indretning af værelser/stue/køkken. Dejligt område med god plads ved poolen.
Udearealet omkring huset er dejlig stort med mulighed for at børnene kan lege udendørs også!Soverum:6
Bolig-/Grundareal:200 / 2.260
Renoveret / Byggeår:2012 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...