Unikt sommerhus ved golfbane med udendørs spa og infrarød sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Klevevej 17, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KK1010
7 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et helt unikt sommerhus til jeres næste ferie – og trænger I til lidt ekstra selvforkælelse? Så er Klevevej 17 et godt bud på jeres næste ferieadresse! Det rummelige sommerhus på Lodbjerg Hede er indrettet i unik og moderne stil, og på den store, delvist overdækkede terrasse med skøn  panoramaudsigt over golfbanen, finder I sågar jeres helt eget wellnessområde med udendørs spabad, infrarød sauna og udendørs bruser.

Stilfuldt sommerhus til 7 personer med masser af personlighed

Dette rummelige 7 personers-sommerhus på Klevevej byder på 158 stilfulde kvadratmeter indrettet i en moderne og helt unik stil. De synlige bjælker i loftet tilfører feriehuset et touch af klassisk sommerhusstemning, mens de mange detaljer i indretningen skaber personlighed. Store vinduespartier inviterer solens stråler indenfor og giver jer et skønt udsyn til Lodbjerg Hedes grønne natur.

Stor terrasse med overdækning, panoramaudsigt og lækkert wellnessområde

Med til sommerhuset hører en stor terrasse, der både har en afskærmet og overdækket del, så I kan nyde den friske luft i al slags vejr. Der er masser af havemøbler, liggestole og en god grill, så I kan få det bedste ud af de solrige dage. Fra terrassen kan I desuden nyde panoramaudsigten til den nærliggende golfbane.

Her finder I også et af sommerhusets absolutte highlights, som vil begejstre enhver wellness-entusiast; nemlig jeres helt eget wellnessområde med udendørs spabad, infrarød sauna og udebruser!

Som prikken over i’et er den mere end 2.500 kvadratmeter store naturgrund udstyret med petanquebane.

Bo naturskønt tæt på golfbane – kort vej fra by og strand

Sommerhusets nærmeste nabo er den store golfbane i Lodbjerg Hede, hvor rutinerede såvel som amatører kan prøve kræfter med et slag golf – eller nøjes med at iagttage, hvis man er mere til det.

Lodbjerg Hede er helt generelt er naturskønt område, som samtidig ligger kun fem minutters kørsel fra feriebyen Søndervig. Søndervigs centrum byder på alt fra shopping og lækre spisesteder, til diverse aktiviteter som bowling, minigolf og tennis.

Den hvide sandstrand befinder sig ligeledes fem minutters kørsel væk, og her er der altid nye oplevelser at hente – ligegyldigt årstid, vind og vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset KK1010

D.
sagde , Randers SØ

Meget spændende feriehus med god beliggenhed og super god petanque baneSoverum:4
Bolig-/Grundareal:158 / 2.567
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...