Dejligt feriehus med spa, sauna og swimmingpool

3
icon
icon
icon

Bækbyvej 74, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6081
9 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er 2 familier eller en stor vennegruppe, der er på udkig efter et feriehus til jeres næste ferie, så er dette sommerhus på Bækbyvej 74 i Vester Husby et oplagt valg. Her kan op til 9 personer samles til en skøn, sjov og afslapningsfyldt ferie. Sommerhuset byder nemlig på afslappende stunder i spaen og saunaen samt underholdende timer i swimmingpoolen. I sommerhuset er op til 2 hunde også hjerteligt velkomne.

Swimmingpool, spa og sauna

I sommerhuset på Bækbyvej 74 i Vester Husby er der noget for enhver, og her kan I se frem til at holde en ferie, hvor der både er mulighed for at nyde mange underholdende timer sammen og til at få slappet af.

Et af sommerhusets højdepunkter er den 18 kvadratmeter store swimmingpool. Der hersker ingen tvivl om, at feriens vandhunde helt sikkert kommer til at bruge mange timer på sjov og leg i swimmingpoolen i løbet af jeres ferie.

Vil I hellere slappe af, kan I sætte jer godt til rette i spaen, hvor I kan komme helt ned i gear i det varme, boblende vand. Derudover er der også en sauna i feriehuset, som I kan sætte jer ind i og bare slappe af i varmen.

Alrum med vinkøler og brændeovn

Når I vil samles til hyggelige stunder med hele ferieflokken, kan I søge mod sommerhusets alrum, der forener køkken, stue og spiseplads. Her kan I være sammen om forskellige aktiviteter, som blandt andet madlavning i køkkenet eller film foran tv’et. Her har I desuden en vinkøler, så I kan nyde god vin på ferien.

I alrummet er der også en brændeovn, der med sin knitren i baggrunden og varme, fuldender feriestemningen. Derudover har I en varmepumpe, der sørger for et godt indeklima i feriehuset på energivenlig vis.

På sommerhusets 179 kvadratmeter venter jer 4 gode soveværelser, som I kan få jer en god nats søvn i. Soveværelserne er i alt indrettet med 1 etageseng, 1 enkeltseng samt 3 dobbeltelevationssenge.

Desuden er sommerhuset indrettet med 2 badeværelser.

Stort naturgrund med terrasse og gyngestativ

Sommerhuset på Bækbyvej 74 i Vester Husby ligger på en naturgrund, der er 5.045 kvadratmeter stor. Grunden er omgivet af natur, og I kan derfor nyde masser af privatliv på jeres ferie i sommerhuset.

På sommerhusets store udeområde er der tænkt på både store og små. Feriens yngste gæster kan lege i haven, hvor der står et gyngestativ til dem. Imens kan I andre finde jer til rette i havemøblerne og liggestolene på terrassen.

På terrassen står der desuden en grill til rådighed til jer, som I kan tilberede lækre grillmiddage på i løbet af ferien.

Besøg det skønne Vesterhav

På jeres ferie i sommerhuset bør I tage ud at besøge det skønne Vesterhav, der ligger 1,8 kilometer fra jeres ferieadresse. Her kan I nyde gåture langs de smukke sandstrande hele året rundt, og om sommeren kan I tilbringe hyggelige dage på stranden, hvor I kan bade i havet og bygge flotte sandslotte.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6081

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus mit drei wunderbaren Erwachsenen Schlafzimmer. Die Betten sind Set Hammer.
Stauraum für Klamotten ist ausreichen vorhanden und mehr als wir es gewohnt sind.

Die Küche ist gut ausgestattet. Für 9 Personen fehlten uns ein paar große Gläser

Der Fernseher entspricht nicht ganz der Zeit, da er zwar Internet tauglich ist aber trotzdem einen receiver braucht. Aber das ist Meckern auf hohem Niveau

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben nichts vermisst. Alles was man braucht war vorhanden. Eine Rutsche im Pool hätte noch mehr Spaß gebracht. Planen schon unseren nächsten Urlaub. Danke

DK
D.
sagde , Danmark

Lækker indretning, med soveværelserne i den ene ende

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:179 / 5.045
Renoveret / Byggeår:2010 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...