Charmerende feriehus i Husby med ugeneret beliggenhed

3
icon
icon
icon

Vester Mosevej 15, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6595
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor græsgrund, omgivet af høje træer, ligger dette charmerende stråtagshus på Vester Mosevej 15 og venter på jer. Huset har plads til 6 personer og er det perfekte valg til en afslappende familieferie i Vesterhusby. Indretningen er hyggelig og indbydende, og I får et skønt udeareal med plads til både afslapning og leg. Op til 2 hunde er tilladt!

Masser af hyggekroge, brændeovn og opvaskemaskine

Det charmerende feriehus fordeler sig på 2 etager og rummer plads til i alt 6 feriegæster (og 2 hunde). Indretningen emmer af hygge med lyse farver, fine møbler og den klassiske brændeovn. Brændeovnen er bygget ind i skorstenen, dvs. at det fungerer som en pejseindsats med masseovns funktion. kan varme hele huset op med brændeovnen. 

Feriehuset har masser af hyggekroge, og både på stueetagen og første sal er der indrettet en lille stue, hvor I kan sætte jer til rette med en god bog og en friskbrygget kop kaffe og nyde de stille feriedage. Til fjernsynet ovenpå er der både tilsluttet Wii og en PlayStation 3. Rig mulighed for underholdning og for at trække sig tilbage.

Huset er praktisk indrettet, og i det veludstyrede køkken finder I opvaskemaskinen, som hjælper til med dagens oprydning. Der er også en vaskemaskine i huset, så børnenes beskidte tøj og græspletter på bukserne hurtigt kan vaskes af igen.

Skønt udeareal med stor have og helt ugeneret beliggenhed

Med Vester Mosevej 15 som ferieadresse får I en helt ugeneret beliggenhed. Høje træer indrammer den store grund, og det skønne udeareal byder både på flere terrasser og en stor have med både fodboldbane, trampolin, gynger med rutschebane og sandkasse til de mindste.

Der er sørget for havemøbler og liggestole, og de voksne kan nyde lidt afslapning i solen, mens børnene og hundene tumler på græsplænen. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede et ægte feriemåltid under åben himmel.

Det brusende Vesterhav er et “must”, og mon ikke det bliver til en strandudflugt eller to, inden ferien er omme? Den nærmeste indkøbsmulighed ligger få minutters kørsel fra huset, og har I lyst til mere shopping, kan I besøge en af de hyggelige nærliggende småbyer som Ulfborg og Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6595

D.
sagde , Frederiksberg C

Sommerhuset ligger skønt blandt høje træer, men alligevel med masser af sol og lys.
Det er super hyggeligt indrettet, og nemt at fyre op.
Ideelt, hvis man søger ro og uforstyrrethed.På grunden er der mange muligheder for at finde læ og sol, og en god trampolin til børnene.
Der er masser af muligheder for vandreture både i plantagen, klitterne og ved havet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 5.219
Renoveret / Byggeår:2006 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...