Skønt nyrenoveret poolhus med wellness

4
icon
icon
icon
icon

Øvej 6, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6698
18 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 32
Swimmingpool
7 pers.
Standvandspa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette smukke i 2019 renoverede stråtækte feriehus ligger klar til jeres ferie i det naturskønne Vester Husby. Med masser af gode faciliteter og en skøn beliggenhed er dette hus perfekt til den store families aktivferie eller ferien med vennerne, og I må gerne medbringe jeres hund.

Afslapning og hygge med 3 badeværelser, wellness og pool

Skal der slappes af og kobles af med lange gåture langs vandet eller i skoven, eller naturen nydes på jernhesten – så er Øvej 6 det perfekte udgangspunkt. Dette lækre stråtækte hus, som netop er blevet renoveret, byder den perfekte ramme om en ferie, hvor hyggeligt samvær med afslapning og sjove aktiviteter står i centrum.

Huset er indrettet med 7 gode soverum, 4 med dobbeltsenge og – til børnenes glæde – 4 med køjesenge. Der er 3 badeværelser. Centrum og hjertet i feriehuset er det store fællesrum, hvor det store særdeles veludstyrede køkken og stuealrummet byder masser af plads til fællesskab omkring madlavning og hyggelige samvær. Her kan snildt kokkereres for hele flokken og dækkes op ved det store spisebord med den gode udsigt. Pillebrændeovnen sørger for et godt varmt indeklima.  

Her kan du simpelthen tage på wellness-ophold sammen med dine kære. Med både infrarød sauna og en 7 personers spa kan der virkeligt slappes af imens børn og andre vandhunde morer sig i den 31 m2 store pool med vandrutsjebane. Poolen er udstyret med trin i stedet for en stige, så den er lettere tilgængelig for ældre og yngre gæster.  

Terrassehygge i solgården og legeredskaber

Den dejlige store solgård er det perfekte sted at slappe af og få tanket lidt sol. Læg jer til rette på solvognen og nyd roen imens børnene leger på den store grund, hvor de har masser af legeredskaber, blandt andet gynger, sandkasse og legehus. Her er god plads til at hele familien kan samles om et boldspil på plænen.

Vester Husby er et dejligt område til naturliebhavere, her er masser af muligheder for gå- og cykelture. I nærområdet finder I både en skovlegeplads og minigolf, Nissum Fjord er et godt surf område og lystfiskerne kan fange fladfisk ved kysten eller fx tage til Thorsminde, hvor sildesværmerne kommer ind om for- og efteråret. Besøg St. Georg museet i Thorsminde og besøg den smukke gamle købstad Ringkøbing. I badebyen Søndervig er der masser af sjove og spændende aktivitetsmuligheder eller hvad med bare at spise en is og ose lidt i de mange fine butikker.

* Huset bliver ikke udlejet til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6698

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus.
Det bedste sommerhus vi har været i.
Masser af plads og pænt velholdt.

D.
sagde , Agerskov

Det var et dejligt feriehus, og vi kunne godt finde på at vende tilbage. Skøn pool.

D.
sagde , Danmark

Skønt feriehus til flere familier. Rigtig godt indrettet og lækkert interiør ! Meget hyggeligt og skøn ugenert grund.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:250 / 3.500
Renoveret / Byggeår:2019 / 2009

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...