Indbydende, renoveret sommerhus med have og hund tilladt

3
icon
icon
icon
Sortebærvej 22, Vedersø Klit - Søg på husnr. L6724

Dette charmerende stråtagshus på Sortebærvej 22 i Vester Husby rummer plads til 6 personer og er et oplagt valg til den næste familieferie. Sommerhuset er i 2018 blevet renoveret, og I vil straks falde til i de lyse, indbydende omgivelser. Med til huset hører en lukket terrasse og en stor have med gyngestativ til de mindste. Og så er hunden også velkommen!

Indbydende atmosfære og gode praktiske faciliteter

Det er nemt at se, at det klassiske sommerhus har gennemgået en renovering, og i indretningen er der lagt stor vægt på, at I skal føle jer godt tilpas. De varme farvevalg, behagelige møbler og små dekorative detaljer skaber sammen en indbydende atmosfære, hvor I kan slappe af fra første ferieøjeblik.

Huset består af en stueetage med to soveværelser, bad og kombineret stue og køkkenalrum, samt en første sal med endnu et soveværelse. Med stuen og køkkenalrummet samlet i ét, er der lagt op til et hav af hyggelige stunder med familien, hvor I kan samles om madlavningen eller på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Gulvvarmen på badeværelset sørger for en behagelig temperatur, når der skal børstes tænder om morgenen, og huset har gode praktiske faciliteter, blandt andet en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Skønt uderum med stor have og spændende udflugtsmål i nærheden

Med til sommerhuset hører et skønt uderum med masser af plads og underholdning for alle aldre. På den lukkede terrasse kan I nyde solens stråler ganske ugeneret, mens børnene og hunden tumler rundt i den store have. Til de yngste feriegæster er der sat et gyngestativ op.

Vester Husby er et familievenligt, naturskønt og roligt område med store sommerhusgrunde og spændende udflugtsmål i nærheden. Den kilometerlange sandstrand ligger mindre end 10 minutters gang væk, og det samme gør den nærmeste købmand. I den nærliggende ferieby Søndervig er der aktiviteter for hele familien – blandt andet shopping, bowling, minigolf, fitness og et hav af lækre spisesteder.

Her er rammerne sat til en underholdende og afslappende familieferie i naturen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.974
Renoveret / Byggeår:2019 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, stengulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...