Renoveret poolhus til 16 personer med spa, sauna og legeplads

4
icon
icon
icon
icon

Gaffelbjergvej 31, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6751
16 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter det perfekte sommerhus til den næste familieferie? Dette stråtækte poolhus på Gaffelbjergvej 31 med plads til 16 personer er helt sikkert værd at tage med i overvejelserne. Her er der sørget for underholdning for alle aldre med både swimmingpool, spabad, sauna, billard og et stort udeareal med fodboldmål og legeplads til de yngste. Stranden ligger kun 300 meter væk, og hundene er også velkomne her!

Badeferie året rundt med swimmingpool, spabad og sauna

Det stråtækte poolhus i Vester Husby, som i 2019 er blevet renoveret, er indbydende indrettet med lyse farver, moderne interiør og masser af vinduer, der inviterer solens lys og den grønne natur indenfor.

I kan roligt pakke badetøjet, selv om I kommer i vintermånederne. I poolrummet er der både swimmingpool med rutsjebane og spabad, så ligegyldigt om I gerne vil være aktive eller hellere bare vil læne jer tilbage og se på, mens børnene plasker i poolen, er der noget for jer. Der er også en sauna i badeværelset i poolrummet.

De praktiske faciliteter er helt i top. Sommerhuset er udstyret med hele 3 badeværelser, alle med gulvvarme, og derudover er der en opvaskemaskine i køkkenet og en vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan få vasket yndlingsferiesættet.

Stor, afskærmet grund med fodboldmål og legeplads

Den 5.000 kvadratmeter store grund er rigtig velholdt, og høje træer afgrænser hele grundstykket, så I helt ugeneret kan solbade på terrassen. Der er selvfølgelig sørget for havemøbler og liggestole til jer, og en grill, som helt sikkert vil blive brugt flittigt i sommermånederne.

Der er en legeplads til børnene med både rutsjebane, gyngestativ og trampolin, og måske skal de voksne udfordres til en fodboldturnering på fodboldbanen? Den lukkede terrasse er perfekt til hundene – og I kan selvfølgelig også invitere dem med til et spil bold på græsplænen.

Det brusende Vesterhav ligger kun 300 meter fra ferieadressen, og gåturen til stranden går direkte gennem det flotte klitlandskab.

* Huset bliver ikke udlejet til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6751

D.
sagde , Spentrup

Super dejligt hus,skøn pool,dejlig stor grund,til boldspil…vi har lejet dette hus 2gange, det bliver nok osse til flere gange

D.
sagde , Danmark

Særdeles velbeliggende og godt indrettet

D.
sagde , Danmark

Rart og hyggelig

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:218 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (170 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...