Stort poolsommerhus i Husby med spabad og sauna – 3 hunde tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Græmvej 73, Husby

- Sommerhusnr.: L6969
13 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 30
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte poolhus på en kæmpestor og ugeneret grund i Husby inviterer til en underholdende og afslappende ferie ved Vesterhavet med op til 13 personer. Blandt sommerhusets highlights er selvfølgelig den store poolafdeling med swimmingpool, spabad og sauna, samt det åbne alrum med brændeovn og bordfodbold og den store have med gynge og sandkasse. Derudover findes der Chromecast i huset, hvor I kan streame jeres egen tv-pakke, netflix eller lignende. Til at oplade jeres elbil, er der også et ladestik. 

Stor poolafdeling med swimmingpool, spabad og sauna

Det 225 kvadratmeter store sommerhus på Græmvej 73 byder på god plads til hele familien, og her kan I gerne tage helt op til 3 hunde med. Med en bred vifte af faciliteter, er der sørget for underholdning for enhver smag. Både til jer, der bare trænger til at slappe af, og til jer, der gerne vil være aktive på ferien.

Et af ferieboligens absolutte highlights er den store poolafdeling. Mens nogle af jer plasker rundt i den 30 kvadratmeter store swimmingpool, kan andre tage plads i spaen og læne sig tilbage i den varme jacuzzi. Poolen er udstyret med modstrømsanlæg til de garvede svømmere. Efterfølgende kan I blive tørre igen i saunaen, som I har adgang til via badeværelset i poolafdelingen. Derudover er der 2 helt nye badeværelser i sommerhuset.

Lys og indbydende indretning – alrum med brændeovn og bordfodbold

I vil hurtigt falde til i poolsommerhusets lyse, indbydende og nye indretning fra 2023. Loftet i sommerhuset er med troldtekt, der er med til at skabe et behageligt lydniveau. Derudover er der store vinduer som skaber et dejligt lysindfald og inviterer den grønne natur indenfor. Sommerhusets hjerte er det åbne alrum, hvor hele familien kan samles til gode middage og hyggelige aftener på sofaen. Skal der skrues ekstra op for feriestemningen, kan I tænde op i brændeovnen, og der er også mulighed for at udfordre hinanden i et slag bordfodbold.

De 13 sovepladser fordeler sig på fem gode soveværelser – fire med dobbeltsenge og et med køjeseng. De resterende tre sovepladser findes på hemsen og egner sig især godt til børnene. Her kan de få deres egen lille hule. Hemsen er desuden indrettet som “spillehule” med tv, playstation og sofa. I feriehusets alrum finder I desuden en luft til luft varmepumpe, der hjælper til med at skabe et behageligt indeklima. Sommerhuset har desuden troldtekt lofter, der sørger for en behagelig akustik i feriehuset. Er I til vin, finder I som en lille bonus også et vinkøleskab i sommerhuset.

Ugeneret beliggenhed i Husby på kæmpestor grund

Poolhuset er beliggende på en hele 5.000 kvadratmeter stor grund i Husby, omkranset af høje grantræer og tæt buskads. På Græmvej 73 kan I derfor også helt ugeneret nyde feriedagene på den nye store terrasse fra 2023, hvor der naturligvis er sørget for godt med havemøbler, liggestole og grill.

Både børnene og hundene vil elske den store have, hvor der er masser af plads til leg og boldspil. Hos de yngste feriegæster vil sandkassen, gyngestativet og legepladsen med legestativ garanteret vække glæde. Her er de godt beskæftigede, mens I forbereder aftensmaden på grillen. Desuden finder I på grunden også et shelter, hvor I får naturen helt tæt på.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6969

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und sehr gut erhaltenes Haus. Man merkt, dass sehr viel Liebe in die Einrichtung und Ausstattung gelegt wird. Einfach nur super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren total begeistert und werden wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus mit riesigem Pool. Toll renoviert und modern. Viel Platz für die ganze Familie. Der Kicker war top.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:225 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2023 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, 3 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...