Stort poolsommerhus i Husby med spabad og sauna – 3 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Græmvej 73, Husby

- Sommerhusnr.: L6969

Dette stråtækte poolhus på en kæmpestor og ugeneret grund i Husby inviterer til en underholdende og afslappende ferie ved Vesterhavet med op til 13 personer. Blandt sommerhusets highlights er selvfølgelig den store poolafdeling med swimmingpool, spabad og sauna, samt det åbne alrum med brændeovn og bordfodbold og den store have med gynge og sandkasse.

Stor poolafdeling med swimmingpool, spabad og sauna

Det 225 kvadratmeter store sommerhus på Græmvej 73 byder på god plads til hele familien, og her kan I gerne tage helt op til 3 hunde med. Med en bred vifte af faciliteter, er der sørget for underholdning for enhver smag. Både til jer, der bare trænger til at slappe af, og til jer, der gerne vil være aktive på ferien.

Et af ferieboligens absolutte highlights er den store poolafdeling. Mens nogle af jer plasker rundt i den 30 kvadratmeter store swimmingpool, kan andre tage plads i spaen og læne sig tilbage i den varme jacuzzi. Poolen er udstyret med modstrømsanlæg til de garvede svømmere. Efterfølgende kan I blive tørre igen i saunaen, som I har adgang til via badeværelset i poolafdelingen.

Lys og indbydende indretning – alrum med brændeovn og bordfodbold

I vil hurtigt falde til i poolsommerhusets lyse og indbydende indretning. Her er højt til loftet, og store vinduer skaber et dejligt lysindfald og inviterer den grønne natur indenfor. Sommerhusets hjerte er det åbne alrum, hvor hele familien kan samles til gode middage og hyggelige aftener på sofaen. Skal der skrues ekstra op for feriestemningen, kan I tænde op i brændeovnen, og der er også mulighed for at udfordre hinanden i et slag bordfodbold.

De 13 sovepladser fordeler sig på fem gode soveværelser – fire med dobbeltsenge og et med køjeseng. De resterende tre sovepladser findes på hemsen og egner sig især godt til børnene. Her kan de få deres egen lille hule.

Ugeneret beliggenhed i Husby på kæmpestor grund

Poolhuset er beliggende på en hele 5.000 kvadratmeter stor grund i Husby, omkranset af høje grantræer og tæt buskads. På Græmvej 73 kan I derfor også helt ugeneret nyde feriedagene på terrassen, hvor der naturligvis er sørget for godt med havemøbler, liggestole og grill.

Både børnene og hundene vil elske den store have, hvor der er masser af plads til leg og boldspil. Hos de yngste feriegæster vil sandkassen og gyngestativet garanteret vække glæde. Her er de godt beskæftigede, mens I forbereder aftensmaden på grillen.  Soverum:5
Bolig-/Grundareal:225 / 5.000
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...