Stort poolsommerhus i Husby med spabad og sauna – 3 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Græmvej 73, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6969
13 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 30
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte poolhus på en kæmpestor og ugeneret grund i Husby inviterer til en underholdende og afslappende ferie ved Vesterhavet med op til 13 personer. Blandt sommerhusets highlights er selvfølgelig den store poolafdeling med swimmingpool, spabad og sauna, samt det åbne alrum med brændeovn og bordfodbold og den store have med gynge og sandkasse. Derudover findes der Chromecast i huset, hvor I kan streame jeres egen tv-pakke, netflix eller lignende. 

Stor poolafdeling med swimmingpool, spabad og sauna

Det 225 kvadratmeter store sommerhus på Græmvej 73 byder på god plads til hele familien, og her kan I gerne tage helt op til 3 hunde med. Med en bred vifte af faciliteter, er der sørget for underholdning for enhver smag. Både til jer, der bare trænger til at slappe af, og til jer, der gerne vil være aktive på ferien.

Et af ferieboligens absolutte highlights er den store poolafdeling. Mens nogle af jer plasker rundt i den 30 kvadratmeter store swimmingpool, kan andre tage plads i spaen og læne sig tilbage i den varme jacuzzi. Poolen er udstyret med modstrømsanlæg til de garvede svømmere. Efterfølgende kan I blive tørre igen i saunaen, som I har adgang til via badeværelset i poolafdelingen.

Lys og indbydende indretning – alrum med brændeovn og bordfodbold

I vil hurtigt falde til i poolsommerhusets lyse og indbydende indretning. Her er højt til loftet, og store vinduer skaber et dejligt lysindfald og inviterer den grønne natur indenfor. Sommerhusets hjerte er det åbne alrum, hvor hele familien kan samles til gode middage og hyggelige aftener på sofaen. Skal der skrues ekstra op for feriestemningen, kan I tænde op i brændeovnen, og der er også mulighed for at udfordre hinanden i et slag bordfodbold.

De 13 sovepladser fordeler sig på fem gode soveværelser – fire med dobbeltsenge og et med køjeseng. De resterende tre sovepladser findes på hemsen og egner sig især godt til børnene. Her kan de få deres egen lille hule.

Ugeneret beliggenhed i Husby på kæmpestor grund

Poolhuset er beliggende på en hele 5.000 kvadratmeter stor grund i Husby, omkranset af høje grantræer og tæt buskads. På Græmvej 73 kan I derfor også helt ugeneret nyde feriedagene på terrassen, hvor der naturligvis er sørget for godt med havemøbler, liggestole og grill.

Både børnene og hundene vil elske den store have, hvor der er masser af plads til leg og boldspil. Hos de yngste feriegæster vil sandkassen og gyngestativet garanteret vække glæde. Her er de godt beskæftigede, mens I forbereder aftensmaden på grillen.  

Det siger vores gæster om sommerhuset L6969

D.
sagde , Danmark

Dejlig stor uforstyrret grund med havemøbler og legeplads til små børn.

D.
sagde , Danmark

Dejlig og rummeligt hus til stor familie.
Nem adgang til pool og bad.

D.
sagde , Danmark

Dejlig poolområde og der var alt hvad vi behøvede…

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:225 / 5.000
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...