Stort poolhus i Vedersø Klit med spabad og sauna – 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Gaffelbjergvej 78, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6971

Er I på udkig efter det perfekte sommerhus til en storslået familieferie, og drømmer I om at holde badeferie – hele året rundt? Så er Gaffelbjergvej 78 måske jeres næste ferieadresse. Det stråtækte poolsommerhus har plads til helt op til 14 personer, og familiens hunde er også hjerteligt velkomne.

Badeferie hele året rundt med swimmingpool, spabad og sauna

Det klassiske stråtagshus er helt ideelt til den store familie, der holder af at være aktiv. Her har I mulighed for at holde badeferie hele året rundt, ligegyldigt hvad vejret byder på; sommerhuset er nemlig udstyret med en lækker poolafdeling med en 25 kvadratmeter stor swimmingpool samt spabad og sauna med adgang fra det tilhørende badeværelse.

Her er der altså plads til, at både vandhundene og livsnyderne kan få deres behov stillet på ferien!

Storslået familieferie i afslappende atmosfære for op til 14 gæster

Med hele 225 kvadratmeter at råde over inviterer poolsommerhuset til en storslået familieferie for helt op til 14 gæster. Her hersker en lys og venlig indretning, der skaber en afslappende atmosfære fra ende til anden.

Pladsen fordeler sig på to etager, og på førstesalen finder I både en ekstra stue med brændeovn og fire af poolhusets soveværelser.

Afskærmet terrasse, stor græsplæne med legeredskaber og 750 meter til vandet

Sommerhuset ligger på en mere end 5.000 kvadratmeter stor grund i Vedersø Klit. Kvadratmeterne indbefatter både en god, afskærmet terrasse og en stor græsplæne med gyngestativ og sandkasse til de små.

Har I lyst til en udflugt, ligger Vesterhavet og den fantastiske sandstrand blot 750 meter væk, og både store, små og firbenede familiemedlemmer vil elske at komme med på en spadseretur langs vandet, hvor den vestjyske natur kan udforskes på tæt hold.

Den nærmeste indkøbsmulighed befinder sig 3000 meter fra feriehuset, og der er flere hyggelige byer i nærheden – både Søndervig, Thorsminde og Ulfborg.Soverum:7
Bolig-/Grundareal:225 / 5.014
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker og Træ laminat i stue, Træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...