Renoveret stråtagshus til 6 personer med brændeovn in Vedersø Klit

3.5
icon
icon
icon
icon

Øhusevej 24, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1009

Leder du efter et roligt beliggende sommerhus, med plads til en familie på op til 6 personer, god plads omkring huset og god komfort? Så er Øhusevej 24 lige noget for dig! Her er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så I har ekstra tid til at være sammen med familien!

Renoveret 2019 – 2 etager – brændeovn og varmepumpe – gratis brænde

Det stråtækte sommerhus blev renoveret i 2019 med øje for de originale detaljer og begge etager fremstår lyse med en landlig indretning. Køkkenet, der er udstyret med både opvaskemaskine, mikroovn, køleskab og fryser. Stuen med brændeovn, badeværelset og et af soveværelserne finder I alt sammen på stueplan med direkte udgang til husets brolagte terrasse.
De to resterende soveværelser finder I på førstesalen. Alle værelser er udstyret med en dobbeltseng (dem ovenpå er 180*200 og den nedenunder er 150*200). På badeværelset er der installeret gulvvarme, så ingen skal frygte kolde fødder om morgenen.

Både brændeovnen og en energisparende varmepumpe sikrer en behagelig rumtemperatur året rundt. Brændeovnen sikrer altid ekstra hygge og varme, også på de kolde vinterdage.

Ejerne stiller gratis brænde til rådighed, så I kan nyde træets knitren uden at løbe tør for brænde.

Stort naturgrundstykke – åben terrasse – god plads i solen

Feriehuset på Øhusevej 24 ligger på en grund på over 4500 kvadratmeter og er omgivet af træer og buske. Her kan du nemt finde et solfyldt sted og nyde det frie liv i den friske luft. Flyt dagligdagen udenfor på varme og solrige dage – takket være havemøbler og husets grill kan du tilberede mad udendørs og nyde en skumfidus eller to bagefter.
Er det tid til en mere rolig dag, kan du flytte din liggestol et stykke længere nede på grunden, lytte til fuglenes kvidderen og bare dase lidt. Det er jo også det ferien er til for!

Vedersø Klit – ren fred og natur

Placeringen af sommerhuset i Vedersø Klit er utrolig smuk og midt i naturen i Vestjylland. Ikke engang i højsæsonen er der den travlhed man finder andre steder lidt længere sydpå. Her kan I altså selv opsøge den travle summen i for eksempel Søndervig og køre hjem til sommerhuset igen, når I har fået nok for den dag.
Den omgivende natur kan også nemt udforskes på cykel. Omgivelserne er kendetegnet ved enge, små skove og naturligvis hede- og klitlandskabet. Lidt længere nordpå i Husby finder I en stor klitplantage, hvor der er flere mountainbike-tracks og gå-ruter.
Indkøbsmulighed findes kun 450 m fra din ferieadresse på Øhusevej 24. Men det kan også betale sig at tage ture til Thorsminde, Ulfborg eller den næste større by, Holstebro.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 4.790
Renoveret / Byggeår:2019 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...