Sommerhus med vildmarksbad, spa og sauna til 8 personer

4
icon
icon
icon
icon

Kornbjergvej 38, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1022

Vildmarksbad, spa og sauna – sommerhuset på Kornbjergvej 38 har det hele! Med plads til 8 personer og 2 hunde er dette sommerhus perfekt til den store familie eller til flere familie, der ønsker at holde ferie sammen. På den store naturgrund er der rigeligt med plads og skønne legefaciliteter til børnene.

Fantastisk udendørsområde med vildmarksbad og faciliteter til børnene

Sommerhusets udendørsområde er intet mindre end fantastisk! På den store grund har I ikke bare masser af plads for jer selv med en skøn udsigt til naturen, I har nemlig også skønne faciliteter til både store og små, som kan forsøde ferien.

På den afskærmede terrasse kan I finde havemøbler og liggestole frem på de varme feriedage. Læn jer tilbage og slap af, mens børnene gynger, leger i sandkasse og hopper på trampolin. I kan også hoppe en tur i det skønne vildmarksbad, hvor I kan slappe af under åben himmel. 

Tillader vejret det, skal I selvfølgelig også nyde jeres ferieaftener udendørs. Lav en lækker middag på grillen og ryk derefter over til bålpladsen, hvor I kan samles om bålet og riste skumfiduser, mens I nyder hinandens selskab.

Har man brug for en stille stund for sig selv, kan man bevæge sig over på den afsides terrasse, hvor man i fred og ro kan nyde stilheden og naturen, der fortsætter så langt øjet rækker.

Lys og indbydende indretning – spabad og sauna på badeværelset

Sommerhuset på Kornbjergvej 38 har en dejlig lys indretning, hvor I vil føle jer hjemme i det øjeblik, I træder ind i sommerhuset. Saml jer i opholdsrummet, når der skal laves lækre måltider, eller I vil hygge jer med en god film i sofaerne eller et sjovt spil ved bordet.

På sommerhusets 101 kvadratmeter er der udover opholdsrummet 4 soveværelser, 2 badeværelser og 1 gæstetoilet, så der er rigeligt plads til alle. Både i stuen og på badeværelserne kan I nyde godt af gulvvarmen.

Forkæl jer selv med en god gang afslapning på det ene af sommerhusets badeværelser. Her er der et lækkert spabad, som I kan sætte jer til rette i og slappe af, og efterfølgende kan I sætte jer ind i den infrarøde sauna. 

Skønne oplevelser i nærheden

Der er mange skønne oplevelser inden for kort afstand fra sommerhuset. I har kun 1,5 kilometer til Vesterhavet, som er en oplevelse værd på alle tider af året, uanset om man vil en tur i havet eller blot gå en tur på de smukke og kilometerlange sandstrande. 

I kan også køre en tur til den hyggelige by Søndervig, hvor der er oplevelser og aktiviteter for alle. Her kan I fiske, ride, shoppe, bowle og meget andet. Der er også nogle skønne restauranter, hvor I kan nyde lækker mad de dage, hvor I vil være fri for madlavningen.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:101 / 3.540
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Infrarød sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...