Stort poolhus til 14 personer med spa og infrarød sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Dommersøvej 25, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1146
14 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 30
Swimmingpool
8 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et stort poolhus med god plads til hele den store familie eller vennekredsen, så kig endelig nærmere her! Feriehuset på Dommersøvej 25 rummer nemlig plads til 14 personer og har både pool, spa og infrarød sauna, så mulighederne for en skøn aktivitetsferie er bestemt til stede – og I må også gerne medbringe de firbenede!

Pool, rutschebane, spa og infrarød sauna

Feriehuset er blevet renoveret i 2021 og er på 250 m2. Feriehusets store størrelse rummer aktiviteter nok til at underholde de fleste. Feriehuset indeholder både en 30m2 stor pool, hvor der er tilknyttet en rutschebane. I poolrummet finder I også husets spa til 8 personer, og hvis I trænger til at blive gennemvarmede, er det oplagt med den tur i den infrarøde sauna.

Feriehuset på Dommersøvej 25 er fordelt på 6 soverum, hvoraf der er 4 dobbeltsenge og 2 køjesenge. Desuden indeholder huset 3 badeværelser (med gulvvarme) og alle de nødvendige moderne faciliteter, som skal til for at lette de praktiske gøremål på ferien, især hvis I er mange. Her er både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og fladskærms-tv samt bluethoth docking station. Der er også en energivenlig Luft-til-vand varmepumpe. 

Lukket terrasse, klatretårn og smuk natur i Ulfborg

Den 3.500 kvadratmeter store sommerhusgrund byder på noget for enhver smag. Mens I solbader på terrassen, kan ungerne spille bold med hundene eller lege på klatretårnet med rutsjebane, som er indhegnet.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og spise en lækker middag rundt om havebordet, mens I planlægger morgendagen. I kan roligt lade hundene ligge på terrassen og trække luft, eftersom den er lukket hele vejen rundt.

Ferieområdet i Vester Husby indbyder til lange spadsereture i det smukke klitlandskab eller langs vandkanten ved den brede sandstrand – hvor der desuden altid er plads at finde på en varm sommerdag.

* Huset bliver ikke udlejet til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1146

D.
sagde , Kolding

Det var et dejlig hus til så mange

D.
sagde , Danmark

Super feriehus til familien, børnevenlig i en roligt område. Der er delt op i to sovearealer, en har en lille stue. Rigeligt udstattet med alt. Hygge er garanteret..Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 3.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 2009

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...