Stort poolhus til 14 personer med spa og infrarød sauna

4
icon
icon
icon
icon

Dommersøvej 25, Husby

- Sommerhusnr.: LL1146
14 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 30
Swimmingpool
8 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et stort poolhus med god plads til hele den store familie eller vennekredsen, så kig endelig nærmere her! Feriehuset på Dommersøvej 25 rummer nemlig plads til 14 personer og har både pool, spa og infrarød sauna, så mulighederne for en skøn aktivitetsferie er bestemt til stede – og I må også gerne medbringe de firbenede!

Pool, rutschebane, spa og infrarød sauna

Feriehuset er blevet renoveret i 2021 og er på 250 m2. Feriehusets store størrelse rummer aktiviteter nok til at underholde de fleste. Feriehuset indeholder både en 30m2 stor pool, hvor der er tilknyttet en rutschebane. I poolrummet finder I også husets spa til 8 personer, og hvis I trænger til at blive gennemvarmede, er det oplagt med den tur i den infrarøde sauna.

Feriehuset på Dommersøvej 25 er fordelt på 6 soverum, hvoraf der er 4 dobbeltsenge og 2 køjesenge. Desuden indeholder huset 3 badeværelser (med gulvvarme) og alle de nødvendige moderne faciliteter, som skal til for at lette de praktiske gøremål på ferien, især hvis I er mange. Her er både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og fladskærms-tv samt bluethoth docking station. Der er også en energivenlig Luft-til-vand varmepumpe. 

Lukket terrasse, klatretårn og smuk natur i Ulfborg

Den 3.500 kvadratmeter store sommerhusgrund byder på noget for enhver smag. Mens I solbader på terrassen, kan ungerne spille bold med hundene eller lege på klatretårnet med rutsjebane, som er indhegnet.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og spise en lækker middag rundt om havebordet, mens I planlægger morgendagen. I kan roligt lade hundene ligge på terrassen og trække luft, eftersom den er lukket hele vejen rundt.

Ferieområdet i Vester Husby indbyder til lange spadsereture i det smukke klitlandskab eller langs vandkanten ved den brede sandstrand – hvor der desuden altid er plads at finde på en varm sommerdag.

* Huset bliver ikke udlejet til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1146

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schöne ausgestattetes Ferienhaus, großer Pool und Whirlpool. Küche ist super ausgestattet.
Ankommen und wohlfühlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes geräumiges Ferienhaus mit Pool, Whirlpool und Sauna. War im sauberen Zustand. Besser kann der Urlaub nicht sein

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön und ruhig gelegenes Ferienhaus.
Alle Küchenutensilien vorhanden, fürs backen oder kochen alles vorhanden.
Alles sauber und ordentlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 3.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 2009

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...