NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus med brændeovn, spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjejlevej 6, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81207
10 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
4300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Hjerteligt velkommen i det hyggelige sommerhus på Hjejlevej 6 på Rømø. Det charmerende hus i Bolilmark tilbyder dig og din familie eller venner alt, hvad I behøver for en dejlig ø-ferie ved Vesterhavet. Med plads til op til 10 personer i 5 hyggelige soveværelser kan I her slappe af sammen og nyde naturen på Rømø. Terrassen og den store naturgrund indbyder til mange dejlige timer udendørs, ideal for 2 Hunde som gerne må medbringes. 

Komfort og feriestemning

Sommerhuset byder på 140m² bolig med komfort og hygge. I den store stue sørger brændeovnen for behagelig varme på kølige aftener. Her kan I slappe af på de komfortable siddepladser og nyde fællestiden, holde en spilleaften med familien, se en film eller læse en god bog.

Perfekt udstyr til en afslappende ferie

I det veludstyrede køkken finder I alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider, inklusive en opvaskemaskine, der tager opvasken bagefter. Køkkenet er i åben forbindelse med opholdsstuen og spisebordet – her er kokken aldrig alene. Der er også en vaskemaskine og tørretumbler, hvis I skulle få brug for at vaske tøj under opholdet. Der er to komplette badeværelser, og til afslapning står et spabad til rådighed – og en sauna, hvor I kan koble af efter en oplevelsesrig dag.

Leg og sjov på den store naturgrund

På den store, delvist overdækkede terrasse kan I grille på lune sommeraftener og slappe af i de tilgængelige havemøbler. For de yngre gæster giver sommerhusets 2500m² store naturgrund gode muligheder for at gå på opdagelse i den smukke danske natur. En gynge og en sandkasse sørger for, at de små aldrig keder sig, og kan få brændt energi af efter behov. Nyd dagen udendørs, imens I slapper af, tager solbad eller spiller et brætspil på terrassen.

Bolilmark – ro og natur på nært hold

Bolilmark ligger i den nordlige del af Rømø og er kendt som et roligt og familievenligt område. Omgivelserne byder på smukke vandre- og cykelstier gennem hede landskabet, hvor den ene fører til Lakolk. Her kan I udforske butikker, restauranter og den enorme sandstrand. Efter en begivenhedsrig dag i naturen kan I vende tilbage til jeres sommerhus i Bolilmark og nyde den behagelige varme fra brændeovnen. Stranden er kun 2200 meter væk, og indkøbsmuligheder finder I kun 4300 meter derfra. Nyd jeres ferie i et veludstyret sommerhus, der tilbyder plads til 10 personer og ligger i et smukt område på Rømø.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:140 / 2.500
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...