NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Sommerhus i 2 plan med udespa i Havneby, Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sønderby Huk 19, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86209
10 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Sønderby Huk 19 byder velkommen til et unikt og moderne sommerhus i Havneby på Rømø, opført i 2022 og færdiggjort 2023. Det rummelige feriehus på 148 m2 er ideelt til både store familier eller grupper, der søger en afslappende og uforglemmelig ferieoplevelse. Med plads til op til 10 personer er her alt, hvad I behøver for at nyde en dejlig ferie, inklusiv en udespa, som tilbyder ekstra wellness til opholdet.

Lys og moderne indretning samt wellness

I sommerhuset på Sønderby Huk 19 føler man feriestemningen straks, man træder ind ad døren. Den lyse indretning og brede vinduespartier giver et let og luftigt miljø og et fint lysindfald. Stue med sofagruppe, spiseplads og køkken er åbent i forbindelse med hinanden, så opholdsområdet bliver hurtigt jeres fælles mødested. Køkkenet er fuldt udstyret med en opvaskemaskine, og der er både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I slipper for at bekymre jer om vasketøjet. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Der er 2 badeværelser med gulvvarme, og i forbindelse med det ene- er der også sauna. I forening med udespaen kan I arrangere jeres egen lille wellnessaften, hvorefter I vil være blevet rigtig godt afslappede. I feriehuset er 4 soverum, 1 i stueetagen og 3 på 1. sal. I finder 2 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge, 1 etageseng og de sidste to sovepladser finder i oppe på hemsen, hvor der ligger to madrasser – så der er rig mulighed for at fordele sovepladserne, som det passer jer bedst. Fra opholdsrummet på 1. sal har I en skøn udsigt over området.

Udendørs livet ved feriehuset

Sommerhuset har en stor åben terrasse, hvor I kan nyde måltider og det danske sommervejr. Havemøblerne inviterer til afslapning i solen, mens børnene kan lege på den lille naturgrund. Og hvad kunne være bedre end afslutte dagen med en lækker grillmiddag? En el-grill står til jeres rådighed, så I kan tilberede lækre måltider udendørs og nyde de lange sommeraftener sammen.

Ideel beliggenhed nær hav og indkøb

Sommerhuset i Havneby er perfekt placeret på Rømøs sydspids, hvor I blandt andet har mulighed for at betragte havnelivet. Der er kun 950 meter til Vadehavet og 1.900 meter til Sønderstrand, hvor I kan tilbringe dage med at bade, samle muslinger eller tage lange gåture på stranden. Desuden ligger indkøbsmulighederne kun 900 meter væk, så det er nemt at købe ind til de daglige måltider.

Havneby er en charmerende og livlig destination, der tilbyder noget for enhver smag. Byen er kendt for sin maritime atmosfære og her kan I udforske de små gader, fyldt med hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan nyde lokal gastronomi og friske fiskeretter. Havneområdet er et yndet sted for både og sejlere, og det er muligt at tage en trækkutter ud på havet for at opleve det rige dyreliv og fange jeres egen aftensmad. I kan også tage færgen fra Havneby til den tyske ø Sylt, hvis I har lyst til en dagstur. Med sin unikke blanding af kultur, natur og maritime oplevelser er Havneby den perfekte base for en mindeværdig ferie på Rømø.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 224
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...