NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Sommerhus med brændeovn, spabad og sauna

3
icon
icon
icon

Arvidvej 7, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1466
6 pers.
Antal personer
625 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til dette hyggelige sommerhus i det sydlige Bjerregård nær Vesterhavet. Det familievenlige sommerhus er beliggende på Arvidvej 7 og med et areal på 100 m2, er her plads til op til 6 gæster. På naturgrunden kan I slappe af på den lukkede terrasse, og indendørs finder I både spabad og en sauna, hvor i kan slappe helt af.

Sommerhus med spabad og sauna på Arvidvej 7

Sommerhusets samlingssted er alrummet, der, med store vinduespartier, rustik træbeklædning til kip og hyggelige møbler, indbyder til afslapning for hele familien. Fjernsynet med Chromecast og et Bluetooth-højttalersystem sørger for underholdning for både store og små, mens brændeovnen og den energibesparende luft-til-luft varmepumpe giver behagelig varme på køligere aftener.

Både badeværelset samt gæstetoilettet er udstyret med gulvvarme. På badeværelset er der god mulighed for afslappende stunder, da I her finder sommerhusets sauna og spabad. En vaskemaskine og en tørretumbler står til jeres rådighed, så I kan friske jeres tøj og håndklæder op i løbet af ferien.

Gode terrasseområder til afslapning

Sommerhuset i Bjerregård ligger på en 1923 m2 stor naturgrund, hvor der både er plads til udendørs aktiviteter og afslapning. En grill og komfortable havemøbler indbyder til hyggelige grillaftener, mens liggestole står klar til afslappende timer i sommersolen. Rundt om huset finder I flere gode terrasseområder; herunder en lukket og delvist overdækket terrasse.

For de yngste gæster er der en sandkasse og en gynge, så de kan lege, mens I nyder eftermiddagskaffen i solen.

Naturskønne omgivelser med oplevelser for store og små

Sommerhuset ligger i det sydlige Bjerregård og kun 625 meter fra Vesterhavet, hvilket er ideelt til lange strandture, bygning af sandslotte og forfriskende dyp i havet. Den lokale købmand ligger 1,5 kilometer væk, så I nemt kan klare dagens indkøb.

Til udflugter kan I blandt andet besøge frilandsmuseet Bork Vikingehavn i Bork Havn og badelandet i Sea West nær Nørre Nebel. Den nærliggende Ringkøbing Fjord er et oplagt udflugtsmål til vandsport og fiskeri. Her er noget for enhver smag.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.923
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...