NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus i familievenlige Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 8, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20519
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På adressen Blomstervangen 8 i det familievenlige Jegum Ferieland finder I dette charmerende sommerhus. Sommerhuset står parat til at byde 6 gæster og én hund velkommen. Med sine 101m2 tilbyder sommerhuset god plads og komfort, hvilket gør det ideelt for familiesammenkomster eller en afslappende ferie med venner.

Indbydende indretning med fokus på komfort

Indendørs finder I et veludstyret køkken med opvaskemaskine, som gør det let at tage sig af oprydning efter måltiderne og sikre mere tid til afslapning og hygge.

I den rummelige stue kan I nyde hyggelige aftener foran den varme brændeovn, som skaber en indbydende atmosfære, mens I ser jeres yndlingsfilm eller -serier på Chromecast. Sommerhuset har 3 rummelige soveværelser, hver indrettet med en komfortabel dobbeltseng, hvilket gør det nemt for alle at få en god nats søvn og vågne op udhvilet til nye eventyr.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I altid har en behagelig temperatur under fødderne, hvilket især er skønt på kolde morgener. For ekstra bekvemmelighed findes der både en vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør det enkelt at håndtere vasketøjet, selv under ferien.

Udendørs afslapning og plads til leg på Blomstervangen 8

Udendørs byder sommerhuset på en dejlig, åben terrasse, som er delvist afskærmet og lukket, hvilket giver masser af privatliv og sikkerhed, især hvis I har små børn eller en hund med. Terrassen er perfekt til afslapning, med komfortable havemøbler og solsenge, hvor I kan nyde solen og den friske luft.

For skygge på de varme sommerdage er der også en parasol til rådighed. Den store plænegrund på 1728m2 omkring terrassen giver masser af plads til leg og aktiviteter. I kan grille på den udendørs grill og nyde jeres måltider under åben himmel. For de mindste gæster er der en sandkasse, hvor de kan bygge sandslotte og lege i timevis.

Jegum Ferieland: et paradis for natur- og familieaktiviteter

Jegum Ferieland er kendt for sine familievenlige faciliteter og naturskønne omgivelser, og dette sommerhus er ingen undtagelse. Området byder på masser af oplevelser og nem adgang til alt, hvad I behøver for en dejlig ferie.

I har kun en kort køretur til havet, hvor I kan nyde en dag på stranden og tage en forfriskende dukkert i Vesterhavet. Indkøbsmulighederne er også tæt på; dagligvarer og andre nødvendigheder kan hurtigt hentes i de nærliggende butikker. I selve Jegum Ferieland finder I flere aktiviteter og faciliteter såsom legepladser, minigolf og cykeludlejning. Tæt ved ligger også byen Oksbøl, hvor I kan besøge Oksbøl Badeland og de forskellige museer, som tilbyder spændende indblik i områdets historie. Omgivet af skov og marker er det et sandt paradis for naturelskere og dem, der ønsker at udforske det danske landskab.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.728
Renoveret / Byggeår:2018 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...