NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Familievenligt sommerhus i Jegum Ferieland – Én hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 11, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20508
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til et charmerende sommerhus beliggende på Nordskrænten 11 i det skønne Jegum Ferieland. Dette feriehus er ideelt til en afslappende ferie og tilbyder alt, hvad I har brug for til en uforglemmelig ferie. Sommerhuset er opført i 1986 og blev renoveret i 2024, hvilket gør det til en perfekt blanding af klassisk charme og moderne bekvemmeligheder.

Komfort og hyggelig indretning

Indendørs byder dette sommerhus i Jegum Ferieland på en række bekvemmeligheder og komfortable løsninger, der sikrer en herlig ferie. Køkkenet er fuldt udstyret, så I nemt og bekvemt kan tilberede lækre måltider til familien. Opvaskemaskinen gør oprydningen til en leg, så I kan komme ud på dagens eventyr.

Stuen er hjertet i sommerhuset og indbyder til hyggelige stunder foran brændeovnen. Her kan I nyde de knitrende flammer, mens I slapper af med en god bog eller en film. Den rummelige og lyse indretning gør stuen til det perfekte sted at samles efter en dag fyldt med aktiviteter.

I sommerhuset finder I to charmerende soveværelser, der er velegnede til både voksne og børn. Det ene soveværelse indeholder en dobbeltseng, mens det andet værelse har en køjeseng og en udtræks-dobbeltseng. Denne indretning sikrer fleksible og komfortable sovemuligheder for hele familien.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I kan nyde varme fødder, selv på kølige dage. Der er også både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, så I nemt kan holde styr på den daglige tøjvask under jeres ophold.

Mad under åben himmel på Nordskrænten 11

Fra stuen kan I træde ud på den overdækkede terrasse, som indbyder til hygge og samvær. Terrassen er veludstyret med komfortable havemøbler og en grill, så I kan nyde lækre måltider under åben himmel. Under de varme sommerdage eller hyggelige aftener, er terrassen det perfekte sted at tilbringe tid med familie og venner. Der er også en hængekøje, hvor I kan slappe af og nyde den friske luft.

For familiens yngste er der sørget for masser af underholdning med både sandkasse, gynge, legetårn og trampolin. En basketballstander er også tilgængelig, hvilket giver mulighed for sjove spil og aktiviteter. Den store plæne giver masser af plads til leg og sportsaktiviteter. Der er rig mulighed for at spille bold, løbe rundt eller blot slappe af med en god bog i det grønne. Sommerhuset er også til hund, så den store plæne indbyder også til leg med det firbenede familiemedlem.

Oplevelser for hele familien

Med Nordskrænten som base finder I mange familievenlige oplevelser i nærheden. Jegum Ferieland er et familievenligt område, der byder på et væld af oplevelser og aktiviteter. Indkøbsmulighederne ligger kun 500 meter væk, så I nemt kan få fat i alle de varer, I har brug for under ferien. Der er også 12 km til den nærmeste strand, hvor I kan nyde sol og hav. Området er perfekt til lange cykel- og gåture i de naturskønne omgivelser, og der er flere legepladser samt sportsfaciliteter. For de eventyrlystne er der mulighed for at tage på fisketure og udforske de omkringliggende skove og søer. Der er også minigolf og en petanquebane, som sikrer underholdning for hele familien.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.762
Renoveret / Byggeår:2024 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...