NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt, familievenligt stråtækt feriehus på stor naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Egedesminde 2, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82223
6 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Dette stråtækte sommerhus ligger på Egedeminde 2 ved Kongsmark på den idylliske ø, Rømø. Her kan op mod 6 personer holde en dejlig ferie i grønne omgivelser. Indenfor er et åbent alrum med plads til familielivet, og udenfor kan I nyde varmen og spille kongespil på den grønne plæne. Hjertelig velkommen!

Varme farver og energibesparende varmepumpe

Med et husareal på 88 m2 er der fint plads til 6 gæster. De 6 sovepladser i sommerhuset på Rømø er fordelt på 3 værelser, hvoraf 2 er udstyret med dobbeltsenge og det tredje er udstyret med 2 enkeltsenge. Her er I lovet en god nattesøvn.

Hjerterummet på Egedeminde 2 er det åbne opholdsrum, der binder stue, køkken og spisepladsen sammen. Her er en rolig atmosfære, og varme brune nuancer. I køkkenet bliver madlavningen til en leg, især når opvaskemaskinen klarer den kedelig opvask og giver jer mere til tid sammen. I stuen kan I sætte jer godt til rette i sofaarrangementet og spille spil, strikke eller læse krimi. På de køligere dage kan I både gøre brug af den energibesparende varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima.

Nyd roen og den smukke natur omkring jer

Fra stuen kan I komme direkte ud på terrassen. Her er 2 fine terrasser, så I altid kan finde en dejlig plads – både i solen eller i skyggen under parasollen. Sæt jer godt til rette, nyd roen og lad ungerne lege på græsset. Naturgrunden er 2500 m2, så her kan I sagtens spille kongespil eller gynge på gyngerne, der findes på grunden. Nyd de lune sommeraftner med et lækkert måltid, som er tilberedt på feriehusets gasgrill – en perfekt afslutning på dagen.

Aktivitetsmuligheder på naturskønne Rømø

Med ferieadressen, Egedeminde 2 i Kongsmark, er der hverken langt til Lakolk Badestrand eller Vadehavet, der er en del af UNESCO’s verdensarv. Nationalpark Vadehavet tiltrækker årligt millioner af trækfugle, som benytter Rømø for at finde føde og hvile. Lakolk Badestrand er farbar i bil, så I nemt og bekvemt kan komme helt ned til vandkanten. Her er det oplagt med en tur i Vesterhavet, bygge sandslotte, spille bold eller prøve kræfter med strandsport som Blokart, kitesurfing eller windsurfing.

Udover naturoplevelser byder Rømø også på flere gode shopping muligheder, kulinariske oplevelser på de mange cafeer og restauranter, samt museer og gallerier. Her er noget for enhver uanset alder.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2024 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...