NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende feriehus til 4 ved Kongsmark, Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Ejnar Mikkelsensvej 9, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82225
4 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Lyst og charmerende feriehus med fantastisk beliggenhed, der grænser op til de lyngklædte marker i det naturskønne Kongsmark på vadehavsøen, Rømø. Her er plads til 4 gæster, og indenfor finder I både brændeovn og den varme sauna – perfekt efter en dejlig dag ved vandet. Hjertelig velkommen på Ejnar Mikkelsensvej 9!

Charme og gode faciliteter

Sommerhuset på Ejnar Mikkelsensvej 9 er med sine 60 m2 velegnet til parret eller den lille familie, der ønsker at holde ferie i rolige naturskønne omgivelser. Feriehuset fremstår lyst og indbydende. Her er to fine soveværelser samt et badeværelse med gulvvarme og egen sauna.

Hjerterummet er det skønne alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. I stuen er brændeovnen, der skaber den rette hyggelige atmosfære. Slap af i sofaen, læs en god bog eller saml familien til brætspilsaften – mulighederne er mange. I det fine lille køkken kan familiens kok forkæle resten af familien med dejlig mad. Til de praktiske gøremål finder I både opvaskemaskine og vaskemaskine.

Overdækket terrasse og børnevenlig have

Fra køkken-alrummet er der udgang til den store terrasse, som er delvist overdækket. Her venter havemøbler, liggestole og grillen på jer! Slap af i solen, nyd en dejlig frokost tilberedt på grillen og lad børnene lege. På det grønne græs er der gynger og sandkasse til familiens mindste.

Rømø er altid et besøg værd – uanset årstiden

På den 9 kilometer lange dæmning, som fører til Rømø, kommer du let til at føle dig fri som fuglen ude midt i det enestående Vadehav, som er en del af UNESCO’s verdensarv. På østsiden af øen, hvor dette sommerhus ligger, er der en kort gå- eller cykeltur til indkøbsmuligheder. Den smukke natur i forbindelse med Vadehavet kan også inspirere til korte udflugter, for eksempel til hvalbenshegnet ved Juvre, Naturcenter Tønnisgård, som er for både børn og voksne, samt Spidsbjerg – Rømøs smukkeste udkigspunkt, som er hele gåturen værd.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.500
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...