Esmarks
„We Love“ – Rapport 2022

Sammenhæng mellem strategi og indsats

Vi starter med os selv

Reducér miljøpåvirkning fra drift
MÅLSÆTNING
GENNEMFØRTE TILTAG 2022
Energiforbrug på kontorer og i egen drift skal komme fra vedvarende energi
● 100% af el-forbrug købt som grøn strøm.
● Skift til certificeret biogas.
● Fortsat skift til elbiler og elcykler på lokalkontorer.
Opstart af energiledelse med måling på energiforbrug og genanvendelsesprocent på affald
● Baseline etableret.
Indkøb af genanvendt IT-udstyr og donation af brugte enheder til Refurb
● Køb af 26 computere gennem Refurb.
Legetøj på lokalkontorerne valgt med ansvar og omtanke
● Løbende udskiftning påbegyndt, første aftale med Dantoy.
Udskiftning til produkter i driften med lavere miljøpåvirkning
● Skift fra engangshåndklæder til vaskeklude med vask på eget vaskeri.
● Skift til bionedbrydelige handsker.
● Skift fra færdigblandede rengøringsmidler til doseringsanlæg, der via koncentrat doseres over i genanvendelige flasker.
● Skiftet til toiletpapir af genbrugspapir.
Læring, organisering og samarbejde
Arbejdende korps af bæredygtigheds-ambassadører i Esmark
● Ambassadørkorps mødtes seks gange i 2022 og arbejdede med løbende forbedringer på lokalkontorer.
Certificeret markedsføring tryk og online
Øget digitalisering af kommunikation over tid
● Lanceret app til husejere og introduceret digital gæste-login.
● Aftale indgået om CO2-neutrale websites.

Vi samarbejder med vores omgivelser

Oplevelser i naturen og lokale seværdigheder
MÅLSÆTNING
GENNEMFØRTE TILTAG 2022
Samarbejde med lokale aktører
● Aftale med OM:HU om gæsters deltagelse i strandrensningsture.
● Hovedsponsor på Waterz i Hvide Sande.
Forbedre miljøprofil på ophold og hus
Øget transparens om energiforbrug i sommerhusene
● Igangsat udvikling af måde at vise estimeret energiforbrug ved præsentation af et hus på hjemmeside.
● Debut på husejerarrangement, hvor udstillere viser muligheder ift. varmekilder, energioptimering, ladestandere og elbiler.
● Formidling til husejere af løsninger ift. affaldssortering og biodiversitet fra lokal socialøkonomisk virksomhed.
Overgang til dansk producerede dyner puder
● Test af en række produkter gennemført, holdbarhed ikke god nok
Arbejdet fortsætter
Offentlige og private samarbejder for bæredygtig udvikling
Fortsat vidensdialog med kommuner og forsyningsselskaber
● Ordning med grøn strøm til alle huse udlejet gennem Esmark forsøgt etableret.
Adgang til faciliteter og udstyr på vores ejer- værksteder med udelukkende el-værktøj for lokalsamfundet
● Gennemført i 3 ud af 9 lokalkontorer.

Vi tager ansvar for fremtiden

CO2-neutral sommerhusferie
MÅLSÆTNING
GENNEMFØRTE TILTAG 2022
Bidrage aktivt til branchesamarbejde
● Aktiv deltagelse i brancheforeningsprojekt om udvikling af mærkningsordning for sommerhuse ift. miljøpåvirkning.
Miljøcertificering af Esmark
Miljøcertificering
● Afventer opstart.

Bæredygtighedskorpset består af én person fra hver afdeling.Om os

Esmark Feriehusudlejning er Danmarks fjerde største sommerhusudlejer med mere end 4400 sommerhuse langs den jyske vestkyst fra RømøFanø og Blåvand i syd, til Søndervig og Thorsminde i nord.

I flere år har Esmark levet og arbejdet ud fra mottoet ”We love people”. Fremover vil vi også sige ”We love nature”. Vi sætter nu både mennesker og miljøet i fokus, i måden vi driver og udvikler Esmark på. For os er det, det eneste rigtige at gøre, hvis vores natur med badestrande, klitlandskaber, fjorde og skove også skal kunne nydes af de næste generationer.

Bæredygtighedsambassadør korps

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Jens Højland

Jens Højland

Jeg er uddannet glarmester, men har siden 2003 arbejdet som servicetekniker i sommerhusbranchen, med en enkelt afbrydelse i en stilling som ejendomsmester i en større boligforening i Esbjerg i to år. Men jeg måtte erkende, at jeg ikke kunne undvære sommerhusbranchen og da Esmark søgte en servicetekniker i Vejers og Blåvand, var jeg ikke i tvivl om at det var det helt rigtige for mig. Esmark har været min arbejdsplads siden marts 2019, hvor jeg servicerer vores husejere og gæster med hjælp til bl.a. tv, internet, pool-/spateknik og skal der skiftes en pære eller renses et afløb, er jeg også klar til at hjælpe. Privat bor jeg i Hjerting sammen med min kone og vi har 3 børn og et dejligt barnebarn. Min fritid bruger jeg på en masse Karate og vandreture i den flotte natur her på vestkysten.

Picture of René Svarre Jespersgaard

René Svarre Jespersgaard

Jeg er opvokset i det vestjyske, og bor i dag i Varde med min kæreste. Fritiden går med hus, kolonihave, veteranbil, rejser derudover bruger vi tid med familie og venner. Jeg har arbejdet i rejse- og servicebranchen siden 1997. Jeg har været ansat ved Esmark siden 01.03.2021.

Picture of Mogens Schack Andersen

Mogens Schack Andersen

Jeg blev ansat som servicetekniker hos Esmark 1. maj 2019. Jeg er udlært tømrer, men har arbejdet over 20 år inden for rejsebranchen og boet nogle år i Italien. De sidste 5 år op til min ansættelse hos Esmark arbejdede jeg som chauffør hos HTH Køkkener. Privat bor jeg i Lydum ved Nr. Nebel med min samlever og vores teenagedatter. Fritiden bruges gerne på rejser, jagt og andre naturoplevelser. Jeg holder også meget af hyggeligt samvær med gode venner.

Picture of Christin Ortelt Kirschneck

Christin Ortelt Kirschneck

Jeg er født og opvokset i Tyskland, og flyttede til Danmark i 2004. Efter jeg har læst i Odense, flyttede jeg i 2008 til vestkysten, hvor jeg nu bor sammen med min mand og vores datter. I min fritid har jeg altid trænet hund og nyder de lange gåture i vores smukke natur eller læser bøger. Jeg er uddannet indenfor økonomi og salg, hvilket jeg siden september 2020 kombinerer med det tyske sprog hos Esmark.

Picture of Camille A. Estel Eriksen

Camille A. Estel Eriksen

Jeg er født og opvokset i Tyskland, i den smukke by Dresden. Kærligheden trak mig til Danmark og jeg flyttede hertil i 1998. I mange år har jeg arbejdet som pædagog i en børnehave. I foråret 2023 startede jeg hos Esmark, hvor jeg er så heldig at være del af et fantastisk team af medarbejdere. Jeg nyder at kunne tale mit modersmål på arbejdspladsen. I min fritid opholder jeg mig meget i naturen og min egen have. Desuden elsker jeg yoga, kan lide at lytte til musik og podcasts. Jeg er også optaget af det spirituelle og arbejder med healing.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Gert Nielsen

Gert Nielsen

Jeg er oprindeligt uddannet tømrer og arbejdet med dette fag i 39 år. Bl.a. som selvstændig tømrer i 14 år, hvor jeg byggede huse i Tyskland. I 2007 startede jeg hos Esmark som servicemand. Opgaverne her er meget forskellige, men min håndværker baggrund er bestemt en fordel i jobbet. Jeg bor i Hvide Sande og har 2 voksne børn. I min fritid motionerer jeg gerne, bl.a. på mountainbike i Blåbjerg Plantage. Derudover bruger jeg min fritid sammen med familie og gode venner.

Picture of Pia Nygaard

Pia Nygaard

Jeg er født og opvokset i Vojens. Efter endt læreruddannelse flyttede jeg til Stadil i Vestjylland. I dag bor jeg på en gård i Øster Lem ved Højmark sammen med min mand. Vores tre døtre er i gang med videregående uddannelser og bor i Aarhus. Min fritid bruger jeg på fitness, lange gåture med hunden og lidt golf.

Picture of Anne Römer

Anne Römer

Jeg er født og opvokset i det skønne Münsterland i Tyskland og mine forældre har lært mig kærligheden til Danmark og de andre skandinaviske lande. Efter nogle ferieophold i Blåvand, faldt jeg så meget for området at jeg sagte min stilling som pædagog op og flyttede fast heroppe. Nu bor jeg sammen med kæresten Peter, hund og kat i Blåvand og jeg elsker det. Jeg startede hos Esmark den 01.03.2021.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...