Skønt sommerhus til 6 personer med vildmarksbad og udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 27, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1220
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en skøn indhegnet naturgrund på Arvidvej 27 finder I dette hyggelige sommerhus med anneks og plads til 6 feriegæster. Sommerhuset er renoveret i 2017 og indbyder til mange afslappende stunder i vildmarksbad og sauna. Et af feriehusets highlights er den store udestue, som er et naturligt samlingspunkt for hele familien. Det er tilladt at medbringe 2 hunde i sommerhuset.

Hyggeligt sommerhus med sauna og udestue

Så snart I træder ind i det hyggelige feriehus, vil I føle jer hjemme. Hjertet i sommerhuset er opholdsstuen med en varmende, knitrende brændeovn, som også skaber en ekstra hyggelig feriestemning på en regnvejrsdag. I udestuen kan I tilbringe mange afslappende timer og nyde en fin udsigt til det naturskønne landskab.

Sommerhuset har et praktisk udstyret køkken med køleskab, 120L fryser og mikroovn. Her kan familiens kok tilberede yndlingsretterne, mens opvaskemaskinen klarer opvasken.

Inden sengen kalder, indbyder sommerhuset til en afslappende wellness-aften med en tur i saunaen. Det er også oplagt at benytte sig af den efter en lang gåtur ved stranden.

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på 3 gode værelser – alle med dobbeltsenge.

Dejligt udeområde med vildmarksbad

Sommerhuset har en skøn, åben terrasse, hvorfra I kan nyde den friske havluft i de komfortable havemøbler. Her er desuden en grill, så I kan slutte dagen af med et lækkert grillmåltid på en lun sommeraften.

Som et ekstra plus byder sommerhuset på vildmarksbad, så I kan nyde stjernehimlen i varmt vand efter en begivenhedsrig feriedag.

Til familiens yngste er der både sandkasse og gynge på naturgrunden. Børnene og hundene kan sagtens løbe rundt uden for meget opsyn – grunden er nemlig indhegnet.

Ferie i Bjerregård ved hav og fjord

Sommerhuset har en ideel beliggenhed i Hegnet syd for Bjerregård. Herfra har I blot 400 meter til den kilometerlange sandstrand og Vesterhavet, som indbyder til lange gåture med fødderne i vandkanten.

Området er især populært blandt lystfiskere, vandsportsentusiaster og naturelskere, da også Ringkøbing Fjord ligger i god afstand fra feriehuset.

Er I klar på en hyggelig shoppetur, kan det anbefales at besøge den lille havneby Hvide Sande, som byder på et udvalg af lokale butikker. Her er også lækre restauranter og caféer med udsigt til slusen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.571
Renoveret / Byggeår:2017 / 1961

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...