Skønt aktivitetshus i Bjerregård med vildmarksbad, spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 6, Bjerregård

- Sommerhusnr.: AA1178
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Søger I et hyggeligt sommerhus til seks personer, så er her virkeligt et god bud på jeres næste ferie. Sommerhuset er beliggende på Arvidvej 6 i Bjerregård og kun 800 meter fra det brusende Vesterhav.

I dette skønne aktivitetshus er I meget velkomne til at tage familiens hund med, så er det sikkert, at strandturene bliver endnu sjovere for alle.

Spændende feriehus med brændeovn og energibesparende varmepumpe

Feriehuset er bygget i 2015 og byder på masser af fornøjelse i jeres ferie. Her kan hele familien slappe af og samle fornyet energi.

Køkkenet ligger i åben forbindelse til alrummet og den skønne stue. I køkkenet er der opvaskemaskine, mikroovn, køleskab med fryseboks samt induktionskomfur. Her er alle muligheder for at tilberede aftensmaden med hele familien samlet omkring madlavningen.

I stuen er der radio og bluetooth-enhed samt lynhurtigt fiberbredbånd, så her er muligheden for at afspille jeres helt egen playliste, mens I sidder i sofaen med en kop frisklavet kaffe. Eller lav en filmaften og se en god film i tv med hele familien, måske med en kæmpestor skål popcorn på bordet.

I stue/køkken afdelingen er der behagelig gulvvarme under de lækre klinker. Til de koldere efterårsaftener er det muligt at tænde op i brændeovnen, så sæt jer og nyd varmen og lyden fra det knitrende træ, der brænder stille.

Aktivitets sommerhus med poolbillard, gaming konsol, dart og bordfodbold

Er familien til aktiviteter i ferien, byder dette skønne feriehus på masser af muligheder for store og små. Smut i det store aktivitetsrum og brug nogle timer i fælleskab. Et skønt rum for alle aldre, måske I laver en feriekonkurence og finder årets dart vinder?

To badeværelser med sauna og spa

To lækre badeværelser som byder på wellness og afslapning, i begge forefindes der bruseniche. Der er en lækker spa, så nyd en sommeraften i spaen eller smut i saunaen efter en dejlig tur på stranden.

Her finder I også vaskemaskine og tørretumbler, så er der altid rene og tørre håndklæder til næste dags strandture.

De tre soveværelser er med skønne trælaminat gulve. De to af soveværelserne har dobbeltsenge.

Lækker, delvist overdækket terrasse med vildmarksbad

Tænd op i grillen og tilbered familiens aftensmad, mens I sidder og nyder stemningen i de dejlige havemøbler og venter på at aftensmaden er klar.

Skru op for varmen i vildmarksbadet, hop i badetøjet og nyd den smukke stjernehimmel når mørket falder på. Det er ren afslapning og batterierne lades langsomt op igen.

Derudover er der mulighed for at lukke terrassen, så hunden ikke løber væk ud i den stjerneklare aften.

Afslappende ferie i det skønne Bjerregård

Bjerregård ligger i den sydlige ende af Holmsland Klit. Holmsland Klit er en ca. 40 km lang smal tange, som ligger mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her er vand på begge sider, så her er masser af muligheder for et aktivt friluftsliv sammen med hele familien.

Lej en kano og snup en dag på fjorden eller tag til Vesterhavet og lær at surfe. Her findes surfskoler og en superfed kabelbane for hele familien. Kun jeres egen fantasi sætter grænserne for jeres ferie i dette skønne område.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.323
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Apple TV, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...