Charmerende sommerhus med sauna på ugeneret naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Storebjerg 7, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2028
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Hvis du leder efter stedet, hvor I som familie kan nyde hinandens selskab ugeneret og i smukke omgivelser, så er feriehuset på Storebjerg 7 i Bjerregård det helt rigtige. Her er der plads til op til 5 personer, og den indhegnede grund gør det åbenlyst, at hunden også er velkommen her. I sommerhusets anneks venter der jer en skøn sauna, hvor I kan slappe af og blive varmet godt igennem. Kører I på ferie i el-bil, er der også tænkt på det, da feriehuset har eget ladestik til el-bilen.

Hyggelig indretning med brændeovn – anneks med sauna

Det charmerende sommerhus på Storebjerg 7 er renoveret i 2021. I sommerhuset går flotte gulve og hvide vægge og lofter igen, som skaber rammerne for masser af hyggeligt samvær, når vejret inviterer til indendørsaktiviteter.

Når vinden raser, er det oplagt at tænde op i brændeovnen og fordrive tiden i stuens hyggelige sofahjørne med en god film eller planlægning af næste dags aktiviteter. Det er også her, I finder den energivenlige varmepumpe, der giver en behagelig temperatur året rundt.

Opholdsstuen ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet. Det dejlige køkken byder på moderne faciliteter som opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur, der tilgodeser familiens kok. Mens der kokkereres i køkkenet, kan der hygges med resten af familien, der spiller spil ved det flotte spisebord.

I det tilhørende anneks finder I sommerhusets skønne sauna. I de kølige måneder kan det være oplagt at slutte dagen her, inden I går til køjs med en dejlig varme i hele kroppen. En tur i saunaen er også oplagt til en god, afslappende stund eller efter en tur i det nærliggende Vesterhav.

Lukket grund og terrasse på naturskøn klitgrund

Fra den hyggelige stue er der udgang til en sydvendt fliseterrasse, der sammen med en stor del af grunden er indhegnet, så de små kan løbe frit og lege i sandkassen, mens de voksne hygger på terrassen. Fra terrassen er der mulighed for at nyde såvel de smukke solopgange til morgenkaffen som de lige så fantastiske solnedgange om aftenen. Der er ikke langt til en kold forfriskning, der ligger på køl i det ekstra køleskab i annekset, hvor der også er en fryser – måske til egen fangst af fisk.

Med både havemøbler, liggestole og grill til rådighed kan I tilbringe feriedagene på terrassen hele dagen lang. En perfekt måde at slutte dagene af på er ved at lave en lækker middag på grillen efterfulgt af en gåtur på bare 600 meter til det enestående Vesterhav, hvor solnedgangen kan nydes fra første parket.

Området Bjerregård

Bjerregård er kendt for sit smukke klitlandskab og rige dyreliv. Det store stisystem gør det muligt at opleve naturen på tæt hold – enten til fods eller på cykel – og der er rig mulighed for udflugter med det unikke Vesterhav på den ene side og den mere rolige Ringkøbing Fjord på den anden side af Holmsland Klit. Den hyggelig fiskerby Hvide Sande, der byder på et alsidigt forretningsliv og spisesteder for enhver smag, kan nås på bare 15 minutter i bil.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2028

D.
sagde , Herlev

Det var et skønt hus for vores lille familie inklusiv hunden. Stilen passede godt til os, der var alt, hvad vi behøvede, og der herskede en skøn ro.
Vi var tæt på naturen i form af både hede, klitter og havet. Vi gik de skønneste ture, og næste gang husker vi at tage cyklerne med, da der også var gode cykelruterSoverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.211
Renoveret / Byggeår:2021 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...