Velholdt feriehus på den danske nordsøkyst

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 73, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2045
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og meget velholdt feriehus med rolig beliggenhed for enden af en blind vej i Bjerregård på den danske nordsøkyst. Særdeles god indretning med bl.a. en stor lys stue. Fine afskærmede og møblerede terrasser samt carport.

Velindrettet feriehus til 6 personer

Det første indtryk af dette feriehus er den meget lyse stue med trævægge, virkelig gode møbler i både spiseafdelingen og den særdeles hyggelige opholdsafdeling med brændeovn. Herfra er der åben forbindelse til det veludstyrede køkken. Huset har plads til 6 personer i i alt 3 gode soverum med gode senge. Og et dejligt, moderne og lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche, samt gæstetoilet.

Dejlig beliggenhed ved den danske nordsøkyst

Rolig beliggenhed for enden af rolig blind vej i den skønne natur på den danske nordsøkyst. På den afskærmede og velmøblerede terrasse er der gode læmuligheder og herligt at nyde vejret eller tilberede maden på husets grill. For de mindste er der gode legemuligheder i et legetårn med rutsjebane, sandkasse og gynger. Huset ligger kun ca. 850m fra stranden og kun ca. 500m fra dagligvarebutik.

På tur

Feriens udflugter her fra Bjerregaard på den danske nordsøkyst skal naturligvis gå til byerne i området samt den idylliske Ringkøbing Fjord med de mange små fiskerihavne hele vejen rundt eller den store fiskerihavn i Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2045

D.
sagde , Daugård

Dejligt sommerhus, mindre køkken, ugenert grund

D.
sagde , Danmark

Et hyggeligt feriehus med gode sovepladser, hyggeligt opholdsrum og skønt udeområde med to terrasser. Meget velholdt og velindrettet.Dejligt naturområde med fin adgang til strand, skov og gåture. Selv om der ligger mange sommerhuse i samme område, føler man sig ret afskærmet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.640
Renoveret / Byggeår:2006 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...