Strandnært sommerhus til 6 personer med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 394, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2056
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Blot et stenkast fra sandstranden i Bjerregård ligger dette hyggelige sommerhus med plads til 6 personer – og I må også medbringe jeres hunde (maks. 2), så de kan nyde ferien sammen med familien. I sommerhuset er der både spa og sauna, så I kan slappe af efter en skøn dag på stranden.

Hyggelig opholdsstue

I den hyggeligt møblerede stue finder I en behagelig hjørnesofa med masser af plads til at slappe af ved den varme brændeovn. Stuen er i åben forbindelse med både køkken og spiseplads, så hele familien kan være samlet, så meget som muligt – også når der skal laves mad.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser, hvoraf de 2 er indrettet med dobbeltsenge. På det sidste soveværelse er der 2 enkeltsenge, hvor I kan få en god nats søvn efter en begivenhedsrig dag.

På det lyst indrettede badeværelse er der gulvvarme, og her kan I også holde en god wellnessaften. Her er nemlig både sauna og spa, som sikrer en fuldstændig følelse af velvære.

Desuden er der også vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, så I har mulighed for at vaske tøj under ferien. Derudover er der en opvaskemaskine i køkkenet, der klarer opvasken for jer efter madlavningen.

Naturgrund til leg og afslapning

I har direkte adgang til den store, afskærmede terrasse fra sommerhusets hyggelige stue. Komfortable havemøbler venter på jer til en lækker grillaften med hele familien. Solen og den nyeste roman kan nydes på liggestolene, mens den delvist overdækkede og afskærmede terrasse giver læ for vinden og mulighed for skygge.

På den skønne naturgrund er der en gynge og sandkasse til de yngste i familien. Her kan de lege, mens de voksne slapper af og nyder ferien til lyden af Vesterhavets brusen.

Bred sandstrand og klitlandskab i Bjerregård

Den smukke sandstrand ved Bjerregård ligger kun 100 meter fra sommerhuset. Her har I plads til at slappe af, og måske får I lyst til en svømmetur i de brusende bølger? Bjerregård byder også på et smukt klitlandskab til vandreture og cykelture med hele familien.

Et par minutters kørsel væk ligger Hvide Sande, en lille kystby med forskellige lokale butikker og restauranter. Her kan du nyde en lækker is direkte ved slusen med udsigt over hele havnen. I området finder du også lokale attraktioner såsom Bork Vikingehavn – måske vil I holde en turnering i bueskydning med vikingebue?

Det siger vores gæster om sommerhuset B2056

D.
sagde , Slagelse

Det var hyggeligt og hjemligt , med det man har brug for . Husen lå for enden af vejen ingen biler og gående forbi .dejlig stor terrasse . 5 min til stranden på gå ben .
Skøn ugeSoverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...