Velplejet feriehus på Dortheasvej, Bjerregaard Danmark

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 31 A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2062
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt

Lyst og velplejet feriehus beliggende på naturgrund på Dortheasvej i Bjerregaard på Danmarks vestkyst. Huset har en dejlig lukket terrasse med havemøbler, hvor du kan nyde den friske luft i ro og fred. Den fine sandstrand er kun 650m væk.

Ferie i Bjerregård i godt feriehus

Dette hyggelige feriehus til 6 personer har godt indrettet med lækre lædermøbler i den hyggelige opholdsafdeling og fin spiseafdelling. Her er åben forbindelse til det funktionelle køkken. Fra stuen, hvor den lunende brændeovn står er, der en dejlig udsigt over den storslåede natur i Bjerregaard. Huset opvarmes med en energibesparende varmepumpe, som i sommerperioden kan anvendes som aircondition. I stuen finder I bl.a. TV med parabol, DVD-afspiller og radio samt trådløst internet, som kan benyttes gratis.

Dejlig beliggenhed på Dortheasvej

Huset har en god beliggenhed på Dortheasvej i Bjerregaard . Her finder I en stor, velmøbleret, delvist overdækket og lukket terrasse, hvor I kan nyde den danske natur, grille og rigtig slappe af i ferien. Her er legeredskaber til familiens mindste samt et udhus til opbevaring. Bjerregård strand ligger kun ca. 650m og få minutters gang fra dette hyggelige feriehus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.300
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...