Lyst og velholdt feriehus på naturgrund – kun 650m fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 31 A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2062
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Dortheasvvej 31A venter jer en dejlig ferie i et lyst og velholdt sommerhus, som kun ligger 650m fra stranden af den danske vestkyst. Det hyggelige sommerhus har en dejlig, lukket terrasse – her kan du nyde den friske havluft i fred og ro. Med op til 6 personer kan du opleve en afslappende ferie og nyde områdets aktivitetsmuligheder.

Ferie i Bjerregård i dette hyggelige sommerhus

Dette hyggelige feriehus til 6 personer er kærligt indrettet med lædermøber i den komfortable opholdsstue og en dejlig spiseplads, som ligger i åben forbindelse med det funktionelle køkken. Ved det store spisebord er der plads til alle familiemedlemmer, og du kan afslutte oplevelsesrige feriedage med lækre, hjemmelavede måltider.

Fra stuen med den varmende pejs har du en fantastisk udsigt over den smukke natur i Bjerrgård. Feriehuset kan olpvarmes med en energibesparende varmepumpe, som også kan bruges som klimaanlæg om sommeren. I stuen er der tv samt dvd-afspiller og radio.

For en god nats søvn er der tre individuelle soveværelser med to dobbeltsende og en køjeseng til børnene. Til jeres wellness aften står huset egen sauna til rådighed på badeværelset, som også har gulvvarme.

Smuk beliggenhed på Dortheasvej

Feriehuset er ideelt beliggende på Dortheasvej i Bjerregård. Her finder du en stor, velmøbleret, delvis overdækket og lukket terrasse, hvor du kan nyde den danske natur, grille og slappe af på varme sommerdage.

Der er også legepladser til de yngste familiemedlemmer og stranden ligger 650m afstand kun få minitters gang fra dette hyggelige feriehus.

Ferie ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

I den østlige del af jeres ferieområde venter roen og idyllen ved Ringkøbing Fjord, mens Vesterhavet bruser langs de kilometerlange hvide sandstrande i vest. Naturen inviterer dig til lange gåture og spændende cykelture med hele familien.

Hos købmanden i Bjerregård kan du sørge for en fyldt picknickkurv, friske rundstykker og aftensmaden. For større indkøb kan du besøge den lille havneby Hvide Sande, hvor i også kan blive forkælet med frisk fisk i byens restauranter og cafeer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.300
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (28 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...