Skønt sommerhus med rolig beliggenhed på Sigfred Jensens Vej

4
icon
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 91, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2068
5 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Med en fredelig beliggenhed på en naturlig afskærmet grund på Sigfred Jensens Vej, finder du dette dejlige og velholdte sommerhus. Feriehuset er lyst og indbydende indrettet med moderne og komfortable møbler.

Her er plads til 5 feriegæster, som kan nyde en dejlig ferie i skønne omgivelser ved Bjerregård. Blot 100 meter herfra ligger den lokale købmand, hvor I kan købe alt fra nybagte rundstykker til lækkert grillkød.

Velholdt sommerhus med brændeovn

Sommerhuset er lyst og moderne indrettet og har en dejlig fredelig beliggenhed på Sigfred Jensensvej. I feriehusets 3 soverum er der plads til i alt 6 personer. Her er et soveværelse med dobbeltseng, et med 2 enkelte senge og et med en behagelig sovesofa.

Sommerhusets køkken har alt i hårde hvidevarer, f.eks. opvaskemaskine og fryser. Stuen er hyggeligt indrettet med komfortable møbler, hvorfra i kan nyde varmen fra den knitrende brændeovn. I sommerhuset er der en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Her er et stort og flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Desuden finder I både vaskemaskine samt tørretumbler i sommerhuset, så I altid kan have nyvaskede håndklæder til morgendagens tur på stranden.

Roligt beliggende på Sigfred Jensens Vej

Sommerhuset ligger fredeligt på en naturlig afskærmet grund på Sigfred Jensensvej. Herfra er der kun få minutters gang til købmanden, hvor du hver dag kan hente frisk morgenbrød fra den lokale bager.

Terrassen er afskærmet, delvist overdækket og helt uforstyrret. Den er udstyret med havemøbler, liggestole og gasgrill. På grunden er der god plads til leg og boldspil – Til familiens yngste er der både sandkasse og gyngestativ.

Et absolut dejligt og meget indbydende sommerhus til alle, der gerne vil holde en fredelig ferie i skønne omgivelser.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2068

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus mit guten Zugang zu den Einkaufsmöglichkeiten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist durch die vielen Fensterfronten sehr schön hell. Außerdem verfügt dieses Ferienhaus über eine sehr schöne Ausstattung mit 5 Schlafplätzen. Der Wohnbereich ist sehr schön und hat viele Sitzmöglichkeiten. Die große Terrasse bietet großen Raum, um draußen zu essen und auch zu grillen. Was außerdem positiv ausfällt ist die Waschmaschine, der Trockner aber auch eine Wäschespinne. Im Großen und Ganzen kann man sagen, dass das Haus modern eingerichtet ist und durch die vielen Fenster es immer schön hell und warm ist. Der Ofen ist ebenso ideal. Besonders wenn man schön durchgefroren vom langen Spaziergang am Strand kommt.Die Umgebung ist schön in der Natur gelegen. Man kommt zügig zum Kaufmann, aber auch der Strand und die Dünen sind schnell zu erreichen. Das Gebiet ist sehr kinderfreundlich durch die Hüpfburg und weiteren Attraktionen . Außerdem bietet die Umgebung viele Möglichkeiten für Radtouren und Spaziergänge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...