Godt sommerhus ved vestkysten tæt på sandstrand

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 432, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2085
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et dejligt og velplejet sommerhus med en god beliggenhed tæt på den fine sandstrand venter jer ved Vesterhavet i Bjerregård. Sommerhuset på Bjerregårdsvej 432 er ideelt til familier med børn og hund(e). Feriehuset har en god lukket terrasse og der er legeredskaber, gynge og sandkasse, til de yngste medlemmer af familien.

Velindrettet sommerhus kun 250m fra sandstrand

Sommerhuset er renoveret i 2020 og dets lyse og veludstyrede køkken står i åben forbindelse med stuen, hvor de lyse træbeklædte vægge og loftet, som er helt til kip, giver et særdeles imødekommende indtryk. Den hyggelige og personligt indrettede opholdsstue er møbleret med komfortable lædermøbler og brændeovn. Det trådløse internet i feriehuset kan benyttes gratis.

På badeværelserne bliver fødderne varmet af gulvvarmen, men har I brug for at få varmet hele kroppen efter en skøn gåtur på stranden, kan I slappe af og få varmen i sommerhusets sauna.  

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser. På de 2 af værelserne er der dobbeltsenge, mens der på det sidste værelse er 2 enkeltsenge. Har i hund, er den selvfølgelig også velkommen i feriehuset på Bjerregårdsvej 432.

Midt i den vestjyske natur

Nyd ferien ved Vestkysten på den helt lukkede terrasse. Her kan maden tilberedes på sommerhusets grill, mens børnene leger på den store naturgrund med gynger og sandkasse. Sommerhuset ligger kun 250 meter fra den fine sandstrand i Bjerregård, og området byder på adskillige oplagte udflugtsmål til f.eks. fiskerbyen Hvide Sande, badebyen Søndervig eller den gamle, hyggelige købstad Ringkøbing.

Sommerhuset ligger godt 1 km fra den lokale købmand, hvor I kan hente friskbagt brød eller kød til grillen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...