Godt sommerhus ved vestkysten tæt på sandstrand

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 432, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2085

Et dejligt og velplejet sommerhus med en god beliggenhed tæt på den fine sandstrand ved Vesterhavet i Bjerregaard. Ideelt til familier med børn og hund(e). Huset har en god, lukket terrasse og der er gode legeskredskaber, gynge og sandkasse til de yngste familiemedlemmer.

Velindrettet sommerhus kun 250m fra sandstrand

Husets lyse og veludstyrede køkken med stor fryser (100L) står i åben forbindelse med stuen, hvor de lyse træbeklædte vægge og loftet, som er helt til kip, giver et særdeles imødekommende indtryk. Den hyggelige og personligt indrettede opholdsstue er møbleret med komfortable lædermøbler og både brændeovn og alt i TV og stereoanlæg. Det trådløse internet i huset kan benyttes gratis. Her er stor sauna og gode soveværelser til 6 personer.

Midt i den vestjyske natur

Nyd ferien ved Vestkysten på den møblerede, og helt lukkede terrasse. Her kan maden tilberedes på husets grill, mens børnene leger på den store naturgrund med gynger og sandkasse. Huset ligger meget tæt (250m) fra den fine sandstrand på vestkysten af Danmark og området byder på adskillige oplagte udflugtsmål til f.eks. fiskerbyen Hvide Sande, badebyen Søndervig eller den gamle, hyggelige købstad RingkøbingSoverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1979

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...