Flot lavenergi-feriehus i Bjerregård, Danmark

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 58, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2109
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 58 ligger dette spændende og flot indrettet lavenergi-feriehus med bl.a. energibesparende varmepumpe. Sommerhuset ligger i et roligt område tæt på heden og den smukke natur langs nordsøkysten i Danmark. Det er lyst og venligt indrettet og har en stor lukket terrasse med masser af fine lækroge.

Der er tænkt på detaljerne og miljøet

Dette lækre feriehus er udstyret med en elbesparende varmepumpe og er bygget som lavenergi-hus. Fra det moderne og veludstyrede køkken med god spiseafdeling har I overblikket over sommerhuset samt en fin udsigt over området. De store og smagfuldt møblerede stuer giver en fantastisk fornemmelse af rummelighed med de lyse vægge og det fascinerende lysindfald fra de store vinduespartier. Det lyse loft, som går helt til kip, er beklædt med lyddæmpende materiale, hvilket understreger det behagelige indemiljø i dette fine feriehus.

I sommerhuset kan I benytte jer af Chromecasten, så I kan holde en hyggelig filmaften med jeres yndlingsfilm og -serier, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Welnessafdeling med sauna og spabad

I den særdeles indbydende wellnessafdeling finder I både et lækkert spabad og en skøn sauna, som er perfekt til afslapning og velvære efter en oplevelsesrig feriedag i det danske ferieland. Sommerhuset har hele 2 badeværelser med gulvvarme, så der ikke bliver kø, når nogle af jer nyder en dejlig stund i spaen.

Sommerhusets 6 feriegæster kan fordele sig på 3 gode soveværelser, hvoraf der er 2 dobbeltsenge. På det sidste værelse finder i 2 gode enkeltsenge. Det er desuden tilladt at medbringe 2 hunde i sommerhuset, så jeres firbenede venner også kan komme med på ferien.

Ferie og skøn natur i Danmark

Den store terrasse er delvist overdækket og helt afskærmet, så der rundt om feriehuset findes mange gode lækroge, hvor I altid kan finde et roligt sted at nyde den storslåede natur, den friske luft og solens stråler. Sommerhuset ligger kun ca. 900 meter fra en af Danmarks bedste badestrande og ca. 300 meter fra den lokale, velassorterede købmand.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2109

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in ruhiger geschützter Lage am Ende eines Stichweges. Die Sauna war geräumig und trotzdem sehr schnell warm. Für uns (3 Erwachsene mit Hund) war die Größe ideal. Jeder konnte seine Ruhezone finden. Wir haben uns vom ersten Tag an sehr wohlgefühlt und buchen gern wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes und großzügig zugeschnittenes Ferienhaus, etwas zurückversetzt und ruhig gelegen

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles Haus, ruhigees Haus in einer kurzen Gasse gelegen. Wir haben uns alle sehr wohl gefühlt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...