Nyt og flot lavenergi-feriehus i Bjerregård, Danmark

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 58, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2109
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Spændende og flot indrettet lavenergi-luksusferiehus med bl.a. energibesparende varmepumpe. Huset ligger i et roligt område tæt på heden og den smukke natur langs nordsøkysten i Danmark. Det er lyst og venligt indrettet og har en stor lukket terrasse med masser af fine lækroge.

Der er tænkt på detaljerne og miljøet

Dette lækre luksusferiehus er udstyret med en elbesparende varmepumpe og er bygget som lavenergi-hus. Fra det moderne og veludstyrede køkken med god spiseafdeling har man overblikket over huset og en fin udsigt over området. De store og smagfuldt møblerede stuer giver en fantastisk fornemmelse af rummelighed med de lyse vægge og det fascinerende lysindfald fra de store vinduespartier. Det lyse loft, som går helt til kip, er beklædt med lyddæmpende materiale, hvilket understreger det behagelige indemiljø i dette nye (2012) feriehus. I den særdeles indbydende wellnessafdeling finder I både et lækkert spabad og en skøn sauna. Der er gratis trådløst internet i dette feriehus.

Ferie og skøn natur i Danmark

Den store terrasse er delvis overdækket og helt afskærmet, så der rundt om huset findes mange gode lækroge, hvor man altid kan finde et roligt sted at nyde den storslåede natur, den friske luft og solens stråler. Huset ligger kun ca. 900 m fra en af Danmarks bedste badestrande og ca. 300 m fra den lokale, velassorterede købmand.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...