Et dejligt sommerhus i Bjerregård

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 143, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2117
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et rigtigt dejlig feriehus med helt uforstyrret beliggenhed i Bjerregård, på en kuperet naturgrund. Huset er velindrettet og har fine store soveværelser med gode boksmadrasser, en surround-bar med bluetooth, chromecast samt dejligt badeværelse med en stor sauna.

Roligt og centralt i Bjerregaard

På en lille stikvej i rolige omgivelser finder I dette velholdte og hyggelige feriehus. Huset ligger i kort afstand fra stranden og fra købmanden i Bjerregaard.

Velindrettet sommerhus med store soveværelser

Sommerhuset er velindrettet med stue og køkken/alrum i åben forbindelse og med separat soveafdeling. Soveafdelingen består af 3 store lyse soveværelser og et godt badeværelse med en stor og rummelig sauna. Opholdsafdelingen er velindrettet med gode møbler og en god brændeovn, som kan varme hele rummet op. Desuden er der en Playstation 3 i huset, som også kan bruges som DVD-/Blueray-player.

Dejlig uforstyrret terrasse

Huset har en dejlig delvist overdækket og afskærmet terrasse med gode havemøbler og grill. Her får I virkeligt et dejligt hus for pengene og ikke mindst masser af ro og frisk luft.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (77 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...