Hyggeligt sommerhus med skøn terrasse, hund velkommen

3.5
2368
Julianevej 14, Bjerregård - Søg på husnr. B2136

Et hyggeligt og meget velholdt sommerhus med en helt uforstyrret beliggenhed for enden af en lille stikvej. På den naturligt afskærmede og delvist overdækkede terrasse, kan du i fred og ro nyde den friske luft. I huset er der gratis trådløst internet. Iddelt til familier med børn og hund(e).

Velholdt sommerhus med internet

Skønt beliggende sommerhus på stor naturgrund. Huset er løbende blevet renoveret, senest i 2010. Det er lyst og venligt indrettet med lyse trægulve over alt i stue og værelse. Der er 3 soveværelser, et med dobbeltseng, et med 2 enkelt senge og det sidste 1 enkelt seng. Alle værelser er hyggelige og har lyse trævægge og hvidmalede trælofter. Badeværelset er rigtigt dejligt med brusekabine og gulvvarme. Køkkenet, de står i åben forbindelse med stuen, er veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 40 L. I den hyggelige stue finder du brændeovn, fladskærm og DVD. Der er gratis trådløst internet i huset.

Dejlig terrasse

Der er terrasse mod øst, mod syd og mod vest, hvilket giver mulighed for at opholde sig udenfor det meste af dagen. Den delvist overdækkede terrasse mod vest er ideel til hyggelige grillaftener. Herfra er der skøn udsigt og en dejlig gårtur igennem klitlandskabet til strand og hav.

Ideelt sommerhus for familier med hund.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, træ laminat i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...