Hyggeligt sommerhus med skøn terrasse, hund velkommen

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 14, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2136
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og meget velholdt sommerhus med en helt uforstyrret beliggenhed for enden af en lille stikvej. På den naturligt afskærmede og delvist overdækkede terrasse, kan du i fred og ro nyde den friske luft. I huset er der gratis trådløst internet. Iddelt til familier med børn og hund(e).

Velholdt sommerhus med internet

Skønt beliggende sommerhus på stor naturgrund. Huset er løbende blevet renoveret, senest i 2010. Det er lyst og venligt indrettet med lyse trægulve over alt i stue og værelse. Der er 3 soveværelser, et med dobbeltseng, et med 2 enkelt senge og det sidste 1 enkelt seng. Alle værelser er hyggelige og har lyse trævægge og hvidmalede trælofter. Badeværelset er rigtigt dejligt med brusekabine og gulvvarme. Køkkenet, de står i åben forbindelse med stuen, er veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 40 L. I den hyggelige stue finder du brændeovn, fladskærm og DVD. Der er gratis trådløst internet i huset.

Dejlig terrasse

Der er terrasse mod øst, mod syd og mod vest, hvilket giver mulighed for at opholde sig udenfor det meste af dagen. Den delvist overdækkede terrasse mod vest er ideel til hyggelige grillaftener. Herfra er der skøn udsigt og en dejlig gårtur igennem klitlandskabet til strand og hav.

Ideelt sommerhus for familier med hund.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2136

D.
sagde , Danmark

Virkelig hyggeligt sommerhus, allerede fra du træder ind af døren spreder sommerhus stemningen sig. Virkelig rent og pænt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...