Ferie med hund i velholdt feriehus tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 76, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2157
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et hyggeligt og velholdt feriehus med varmepumpe til 6 personer og 2 hunde. Fin beliggenhed kun 450 m fra stranden på en stor læfyldt naturgrund i Bjerregaard på den sydlige del af Holmsland Klit. Dejlig indretning med både brændeovn, spa og sauna. Gratis internet.

Tag hunden med i feriehuset

Fra husets lyse og velfungerende køkken er der direkte forbindelse til spiseafdeling og den virkelig hyggelige opholdsstue med komfortable møber, en dejlig brændeovn, energibesparende varmepumpe og en Nintendo Wii, hvortil I blot selv skal medbringe spil. Her er et rigtig godt lysindfald og loft til kip med fritlagte spær, der giver den helt rette rustikke feriehusfornemmelse. Den skønne wellness-afdeling med både spa og sauna giver mulighed for den helt perfekte afslappede feriestemning. Det helt rigtige feriehus til familien med både børn og hund.

Fin beliggenhed tæt på stranden

I dette feriehus har man naturen og stranden på nærmeste hold. Huset ligger på en stor kuperet naturgrund med læ fra en stor klit, så den dejlige møblerede og helt lukkede terrasse virkelig kommer til sin ret som afslapningssted på ferien. Her kan altid findes en læfyldt plet til grillaftener og solbadning i den friske salte luft fra Vesterhavet (kun 450m væk). Området er oplagt til gode lange traveture, evt. med hund, eller udflugter til byerne på Holmsland Klit, hvor mulighederne for aktiviteter er mangfoldige og byerne indbyder til afslappede slentreture i gågaderne eller besøg på de mange restauranter lige fra den enkle pølsevogn og til gourmetnydelser.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2003 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...