Hyggeligt sommerhus på Bjerregårdsvej til børnefamilien

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 147, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2164
4 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her kan I holde ferie i et hyggeligt sommerhus beliggende på Bjerregårdsvej på en skøn naturgrund. Sommerhuset har plads til 4 feriegæster og 2 hunde. Feriehuset har en fantastisk, lukket og delvist overdækket terrasse, som er perfekt til hunde- og børnefamilien. Stranden ligger 750 meter fra sommerhuset, ligesom den lokale købmand, med kun 600 meter herfra, er lige rundt om hjørnet.

Hyggeligt feriehus i Vestjylland

Sommerhuset er opført i klassisk sommerhusstil med træbeklædt facade og fritlagte loftsbjælker. Feriehuset er indrettet med komfortable møbler og i rolige farver – og her er god plads til jeres lille familie. Sommerhusets leverum, stue og køkken i åben forbindelse, gør det nemt at være sammen, selvom børnene spiller i stuen og du laver mad i det funktionelle køkken.

Tilbered et lækkert måltid på grillen, som I kan nyde på terrassen og slut efterfølgende aftenen af med popcorn og en god film, mens brændeovnen skaber hygge og varme. Som et ekstra plus er der desuden en varmepumpe i sommerhuset.

Planløsningen i sommerhuset byder derudover på 3 rummelige soveværelser med gulvtæppe samt ét badeværelse. I de 2 soveværelser finder I en dobbeltseng, mens det sidste er indrettet med en enkeltmandsseng. Fra badeværelset har I adgang til saunaen, som bidrager med lidt ekstra luksus på jeres ferie. Her kan I for alvor få ladet batterierne op efter en skøn dag ved stranden. I sommerhuset finder I også en vaskemaskine.

Ferie i sommerhusområdet Bjerregård

Hver morgen kan I tage hundene med på tur og hente friske rundstykker ved den lokale købmand. I området findes der mange fine cykelstier, som fører jer gennem heden og tæt forbi klitterne.

Både slusen i Hvide Sande, Ringkøbing Fjord og Vesterhavet er populære fiskesteder, hvor I har mulighed for at fange aftensmaden til grillen. I Hvide Sande er der også rig mulighed for at smage på områdets specialiteter på de lokale restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2164

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist sehr gemütlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus Nr. 147 haben wir im Jahr 2023 das vierte mal gebucht. Daran sieht man es auch, dass wir dieses Haus „ lieben „ Es ist ein kleines schmuckes Haus und die Eigentümer haben sehr viel Wert auf Gemütlichkeit gelegt. Wir werden auf jeden Fall eine weitere Buchung vornehmen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches Ferienhaus, in dem man sich sofort wohl fühlen und entspannen kann.
Durch die komplett abgeschlossen Terasse braucht man sich keine Gedanken um seine Vierbeiner machen und kann das herrliche Wetter auf der Terasse genießen! Wir würden dieses Haus jederzeit wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.370
Renoveret / Byggeår:2017 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...