Hyggeligt sommerhus på Bjerregårdsvej

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 147, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2164
4 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt feriehus beligggende på en naturgrund på Bjerregårdsvej. Huset har en fin lukket og delvist overdækket terrasse, perfekt hvis du har din firbenede ven eller småbørn med på ferie.

Hygge og afslapning

Her i dette ældre og charmerende sommerhus, finder man de perfekte rammer for en rolig og afslappende ferie. Huset er hyggeligt indrettet og stiller man ikke store krav til luksusudstyr, så er dette et godt valg. Beliggende på Bjerregårdsvej er du kun få minutters gang fra købmanden, hvor du kan indkøbe frisk morgenbrød og dagligvarer hver dag. Til stranden er der også kun en kort spadseretur.

2 gode dobbeltværelser og et værelse med en enkeltseng

Huset har plads til 4 personer. Her er 3 gode soveværelser, hvoraf to er indrettet med dobbeltsenge og den sidste er indrettet med en enkeltseng. Her er et lille pænt badeværelse med bruseniche og indgang til sauna. Køkkenet er pænt og funktionelt indrettet med opvaskemaskine. Køkkenet står i åben forbindelse med spiseafdelingen og en lille hyggelig stue med gode møbler, trælaminat, brændeovn og fladskærms-TV. Fra stuen er der udgang til en fin overdækket og helt lukket terrasse, som har havemøbler, liggestole og grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2164

D.
sagde , Danmark

Fint lille hyggeligt feriehus, med det vi havde brug for. Tæt på strand og natur. Roligt og fredligt afslappende område.
Vi havde en dejlig uge her ☺️Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.370
Renoveret / Byggeår:2017 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...