Dejligt ikke-ryger-feriehus i Bjerregård

4
icon
icon
icon
icon
Humlegårdsvej 22, Bjerregård - Søg på husnr. B2185

På en naturgrund i Bjerregård, ikke langt fra købmand og strand, ligger dette velholdte ikke-ryger-feriehus. Her er 4 gode soveværelser og plads til 8 personer. Maks. 2 hunde er tilladt. Huset har en skøn afskærmet terrasse, som er delvist overdækket.

Velholdt feriehus

Et virkeligt dejligt og velholdt ikke-ryger-feriehus i Bjerregård, med rolig beliggenhed på en naturgrund i gåafstand fra købmand og fra stranden. I Bjerregård kan du hele året rundt handle ved den lokale købmand og hver morgen hente friske rundstykker fra den lokale bager. I Bjerregård er du tæt på den vilde natur ved Vesterhavet og den lidt mildere blæst ved Ringkøbing Fjord.

Nyd ferien i fulde drag

I dette dejlige ikke-ryger-feriehus, hvor der er plads til hele familien og måske også et par venner? Her er 4 soveværelser, 3 med dobbeltsenge og et værelse med 2 enkelte senge. Her er 2 pæne badeværelser med brus og gulvvarme. I et badeværelse kan du desuden slappe af i spa-badet eller lade op i saunaen. I den hyggelige og velindrettede stue er der højt til loftet og lyst og indbydende indretning. Stuen står i åben forbindelse med et veludstyret køkken. Fra stuen udgang til dejlig afskærmet og delvist overdækket terrasse med havemøbler, liggestole og grill.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 1.200
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...