Lækkert sommerhus i Bjerregård med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 4L, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2192
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hvis I er på udkig efter et skønt sommerhus til 8 personer med spa og sauna, bør I kigge nærmere på sommerhuset på Humlegårdsvej 4L i Bjerregård. Feriehuset er meget velholdt og godt udstyret. Sommerhuset ligger for enden af en lille stikvej i det populære feriehusområde, Bjerregård. Fra huset er kun få minutters gang til både købmand og strand.

Afslapning med spabad og sauna

Dette dejlige sommerhus byder på alt, hvad I skal bruge for at få en perfekt og afslappende ferie ved Vesterhavet. Det store lyse badeværelse har et skønt spabad til 2 personer og en dejlig sauna. Her er der rig mulighed for total afslapning og selvforkælelse. Få varmen efter en forfriskende tur ved stranden, eller lad batterierne op i de sene og stille aftentimer, når ungerne er lagt i seng. Udover badeværelset er der også et gæstetoilet i sommerhuset.

Veludstyret sommerhus med brændeovn

Sommerhuset har 8 sengepladser, som er fordelt på 4 soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 2 mindre værelser med 2 enkeltsenge hver. På et af soveværelserne er der et ekstra TV med DVD-afspiller (ingen TV-kanaler) samt en Nintendo WII inklusiv spil – her vil børnene uden tvivl elske at bo på ferien. 

I feriehuset har I et veludstyret køkken, der er renoveret i lys og moderne stil med blandt andet opvaskemaskine, mikroovn og Nespresso-maskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor I har både brændeovn og højt til loftet. De store vinduespartier giver et flot lysindfald i rummet, der komplimenterer indretningen med komfortable møbler, trægulve og fladskærm.

Nyd ferien på terrassen

Sommerhuset har en afskærmet og lukket terrasse, som er delvist overdækket. Her kan I nyde den friske luft hele dagen lang i havemøbler, liggestole og hængekøje, også når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. På en sommeraften har I de ideelle forhold til en skøn grillaften i gode venners lag.

Til glæde for børnene er der i haven både sandkasse, gyngestativ og trampolin, hvor de kan tilbringe de varme solskinsdage, mens forældrene slapper af og holder øje fra terrassen. Desuden må cykler, cykelanhænger, trækvogn og strandlegetøj benyttes i den stand, det forefindes.

Med kun 900 meter til stranden og Vesterhavet vil det ikke tage jer mange minutter at gå hertil. På alle årstider er det et besøg værd, hvor både lange gåture på stranden og friske dukkerter i vandet er helt fantastiske. Soverum:4
Bolig-/Grundareal:88 / 1.380
Renoveret / Byggeår:2004 / 1994

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...