Luksus wellness-poolhus med udespa, udesauna og El-ladestik

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 227, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2200
10 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om femstjernet luksus tæt på Vesterhavet? Så er dette luksuriøse sommerhus på Bjerregårdsvej 227 et meget godt bud på jeres næste sommerferie. Her er der med de 180 m2 rigeligt med plads til 10 personer og jeres hunde. Dette aktivitetssommerhus byder på swimmingpool, bordtennis, udespa, udesauna, udebruser og lynhurtigt internet. Sommerhuset er beliggende kun 550 meter fra den smukke, hvide sandstrand. Ved sommerhuset er der endvidere mulighed for at oplade jeres bil via el-ladestikket.

Aktivitetssommerhus i Bjerregård med bordtennis

Dette fantastiske og moderne indrettede sommerhus er bygget i 2022, og her er der virkelig kræset for det hele – lækre kvalitetsmaterialer og lyst og venligt. De 10 sovepladser er fordelt på 5 værelser, som er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Alle soveværelser har behagelig gulvvarme og trælaminatgulve.

Et af sommerhusets absolut highlights er den superskønne poolafdeling med svømmetræner. Swimmingpoolen er 160 cm dyb. Her er der underholdning for store og små. Sommerhusets 3 badeværelser er alle med gulvvarme, hvilket er meget behagelig, især en kold efterårsmorgen med bare fødder.

I sommerhuset forefindes der både vaskemaskine, tørretumbler, mikroovn og opvaskemaskine. Her behøver I ikke bruge jeres ferie på det praktiske, men I kan nyde hver dag med hyggeligt samvær, leg og strandture.

I den lyse opholdsafdeling kan I nyde hinandens selskab og spille lidt bordtennis – eller hvad med at arrangere en feriedyst for alle? Med den hyggelige brændeovn er der lagt op til rigtig feriehygge – tænd op i brændeovnen efter en dejlig vandretur i den skønne natur eller smid jer i sofaen med en god krimi og et glas vin, mens børnene bader i swimmingpoolen. Endvidere byder sommerhuset på en energibesparende varmepumpe.

Beliggenheden er fantastisk – tæt på strand og fjord

Sommerhus har en dejlig lukket og overdækket terrasse med behagelige havemøbler og parasol, hvor der er rig mulighed for afslapning i en liggestol. Eller hvad med et smut ind i udesaunaen efterfulgt af et lækkert brusebad i udebruseren?

Eller måske I vil tilberede aftensmaden på gasgrillen og spise, mens I nyder den smukke solnedgang i vest. Efterfølgende er der mulighed for at hoppe i den 5-personers store udespa og nyde stjernerne på aftenhimlen. Til sommerhuset hører også et skur, hvor I kan opbevare jeres medbragte cykler, som vi varmt kan anbefale jer at medbringe, da sommerhuset ligger tæt på den 40 km lange naturcykelsti, som snor sig i heden fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord.

Den kilometerlange, hvide sandstrand indbyder til leg og gåture i den friske luft. Byg et sandslot sammen med børnene eller hop i Vesterhavets bølger. Både børn og voksne vil elske at tilbringe en dag på stranden, og det kan varmt anbefales at tage en drage med – måske I laver den selv? 

Som ekstra er der mulighed for at lade el-bilen ved sommerhuset. Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2200

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus, das keine Wünsche offen lässt!
Gut gelegen, schöne Umgebung, ruhig.
Ankommen und sich wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes und modern eingerichtetes Ferienhaus,wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes, modernes Ferienhaus, das keine Wünsche offen lässt. Gemütlich eingerichtet mit viel, viel Platz für eine Großfamilie, wie wir es waren.
Die Kinder liebten den Entertainmentbereich, den Pool und die Nähe zum Meer. Wir Erwachsenen liebten vor allem die tolle, große Küche in dem offenen Wohn-Essbereich, die schöne Terrasse, den Spabereich (Pool&Whirlpool). Wir würden auf jeden Fall gerne wiederkommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.211
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...